Pinolino Garderobeskab Forest 3-dørs

Pinolino Garderobeskab Forest 3-dørs


Pris
11.151 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 12 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327276

EAN: 4035769053383

Pinolino Garderobeskab Forest 3-dørs
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med stor sans for detaljerne udvikler, tester, producerer og markedsfører Pinolino sit sortiment af børnemøbler, tilbehør og legetøj af høj kvalitet og har siden 1997 designet de små børns boligområder. På den måde står Pinolino for værdier som familie, lykke, sikkerhed og individualitet. Garantien på Pinolino -Plus omfatter en forlængelse af den lovbestemte garantiperiode til 10 år fra købsdatoen. Det viser, hvor overbevist virksomheden er om den fremragende kvalitet af sine produkter.

Takket være den brede konstruktion og de 3 døre giver garderoben tilstrækkelig plads til tøj, sengelinned og andre redskaber. De 6 hylder, hvoraf nogle kan justeres i højden, kan bruges til at holde orden i det indre. For at beskytte små børns fingre mod grimme blå mærker, når de leger eller går på opdagelse, er garderoben udstyret med Self-Soft-Close, som gør det muligt at lukke dørene stille og sikkert. Den tydeligt synlige træstruktur og de forsænkede håndtag er et ægte blikfang i ethvert børneværelse. Det naturlige, olieret og massive træ fuldender Design .

Produktdetaljer:
  • Træstruktur meget godt synlig
  • 3 døre
  • 6 delvis højdejusterbare hylder
  • 1 tøjstang
  • Blød lukning
  • Forsænkede håndtag
Tekniske detaljer:
  • Farve: naturlig
  • Materiale: massiv bøg, olieret med linoliebaseret hård olie
  • Mål: bredde x dybde x højde 145 x 52 x 194 cm
Opmærksomhed: Dekoration er ikke inkluderet i leveringsomfanget

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
186 kr
Pris
156 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din ordre direkte til den angivne adresse. Du kan derfor også vælge at få pakken leveret til dit job eller en ven. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Er du ikke hjemme, bliver pakken leveret til en nabo eller til en pakkeformidler. Hvis dette er tilfældet, vil chaufføren efterlade en besked om det i din postkasse.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topsellers

Pinolino Garderobeskab Forest 3-dørs
Pinolino Garderobeskab Forest 3-dørs
11.151 kr