12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
spar EKSTRA på
AUTOSTOLE 🚗
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon
Pinolino Dukkevogn Trixi, hvid, 2 stk.
Bæredygtig
Pinolino Dukkevogn Trixi, hvid, 2 stk.

Pris
611 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A332420

EAN: 4035769053062

Pinolino Dukkevogn Trixi, hvid, 2 stk.
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De første skridt tages bedst ved hjælp af en rollator.

De små kan udforske omgivelserne på egen hånd og opleve deres egne små eventyr.
Alle Pinolino -walker-vogne er udstyret med et innovativt bremsesystem med en trinløs justerbar bremseeffekt. Barnet får sikkerhed og selvtillid, fordi barnevognen ikke kan rulle ukontrolleret væk.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 47 x 35 x 53 cm
  • Højden på skubbehåndtaget kan justeres i 3 positioner fra 53 cm til 59 cm
  • Massiv: bøg, hvidlakeret
  • Med sengetøj små hjerter lyserøde
  • Gummidæk, aksler af stål
  • Med bremsesystem: bremseeffekt trinløst justerbar, bremsestang af rundstål med endekapper af plast
  • Materiale: 100% bomuld
  • Alder: fra 1 til 6 år


Om Pinolino :
Pinolino har udviklet, produceret og distribueret et bredt udvalg af børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer sit varierede sortiment på sine egne tre fabrikker. Den overbevisende kombination af markedsorienterede artikler, god service og rimelige priser gør Pinolino til den rigtige partner. Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå den størst mulige kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer af høj kvalitet, præcision og stor sans for detaljerne gør Pinolino møbler til favoritmøbler i ethvert hjem.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

FSC® - Forest Stewardship Council

Forest Stewardship Council® er forpligtet til en økologisk bæredygtig, socialt acceptabel og økonomisk levedygtig skovbrugsøkonomi. FSC®-certificering garanterer, at skovenes naturressourcer ikke udnyttes og ødelægges. I alt er der tre forskellige FSC®-mærker. FSC®-certifikatet påføres produkter, som består 100 % af FSC®-certificeret materiale. FSC® Mix Seal bærer træ- og papirprodukter, som indeholder mindst 70 % FSC®-certificeret og/eller genbrugsmateriale. Produkter certificeret med FSC® Recycled Seal består udelukkende af genbrugsmaterialer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Dukkevogn Trixi, hvid, 2 stk.
4.5
248 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 185
 
4 stjerner
| 45
 
3 stjerner
| 9
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 7
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pinolino Dukkevogn Trixi, hvid, 2 stk.
Pinolino Dukkevogn Trixi, hvid, 2 stk.
611 kr