Pinolino Dukkevogn Mette, lyserød

Pinolino Dukkevogn Mette, lyserødPris
989 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283370

EAN: 4035769050306

Pinolino Dukkevogn Mette, lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den søde dukke barnevogn Mette er robust og stabil og giver dit barn et sikkert stativ, hvilket gør det nemt for ham at lære at gå. Vognen er en god gaveide til en fødselsdag eller jul.

Dukkevognen har plads til de vigtigste legetøj og dukkefavoritter, du har brug for på en opdagelsesrejse. Det gennemtænkte bremsesystem hjælper med at mestre de første stadig usikre gåforsøg. Bremseeffekten kan justeres let og kontinuerligt ved hjælp af bremsestangen lavet af rundt stål med plastik endestykker. Rolleren er velegnet til piger og drenge fra 1 til 6 år.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 46 x 34 x 50 cm
  • Massiv: birk, lyserød lakeret
  • højden på skubbehåndtaget 50 cm
  • Gummiiseret træhjul, stålaksler
  • Med bremsesystem: bremseeffekt trinløs variabel, bremsestang lavet af rundt stål med plastik endestykker
  • Anbefalet til børn fra 1 til 6 årOm Pinolino:
Pinolino har udviklet, produceret og solgt en lang række børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer sit forskellige produktsortiment i sine tre egne fabrikker. Den overbevisende kombination af artikler i overensstemmelse med markedskrav, god service og rimelige priser gør Pinolino til den rigtige partner. Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå størst mulig kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer i høj kvalitet, præcision og stor opmærksomhed på detaljer gør Pinolino-møblerne til en favorit for hvert hjem.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topseller

Pinolino Dukkevogn Mette, lyserød
989 kr