Pinolino Dukkevogn Mette, hvid
Variant:
  • Pinolino Dukkevogn Mette, hvid
  • Pinolino Dukkevogn Mette, grå

Pris
768 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A270586

EAN: 4035769048082

Pinolino Dukkevogn Mette, hvid
Den robuste og stabile dukkevogn Mette giver dit barn en sikker støtte, hvilket gør det nemt at lære at gå. Bilen er en god gaveide til en fødselsdag eller til jul. I dukkevognen finder det vigtigste legetøj og dukker som du har brug for på en udforskningstur plads. Det sofistikerede bremsesystem hjælper med at beherske de første usikre forsøg på at gå godt. Bremseffekten kan let justeres trinløst ved hjælp af bremsestangen af rundstål med plastikkapper. Denne sjove gang hjælper til piger og drenge er egnet til børn i alderen 1-6 år.

Detaljer:
  • Massiv: Spånplade, hvid lak
  • Mål: 46 x 34 x 50 cm
  • Styrets højde: 50 cm
  • Gummierede træhjul, stålaksler
  • Med bremsesystem: Bremseeffekten kan justeres trinløst.
  • Egnet til børn fra 1 - 6 årOm Pinolino:
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Pinolino kombinerer gode priser med god service og førsteklasses produkter. Pinolino kombinerer gode priser med god service og førsteklasses produkter. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Dukkevogn Mette, hvid
5
32 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 31
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Pinolino Dukkevogn Mette, hvid
Pinolino Dukkevogn Mette, hvid
768 kr