Pinolino Børns plantebord Käthe, natur

Pinolino Børns plantebord Käthe, natur


Pris
529 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283115

EAN: 4035769050214

Pinolino Børns plantebord Käthe, natur
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ved plantebordet kan dine børn Pinolino plante og genplantes blomsterpotter til deres hjerteindhold - ligesom de voksne. Med en bordhøjde på 55 cm er det især behageligt at arbejde med.

Små værktøjer eller håndklæder kan hænges på de praktiske kroge fra Metal l og optager således ikke plads på arbejdsfladen. Det nedre, ekstra opbevaringsrum giver mulighed for at stuve mange haveudstyr.
'Käthe' tilbyder en masse plads til de små gartneres kreativitet. På grund af den stabile behandling vil legetøjet være en langvarig ledsager.

Detaljer:
  • Mål: 60 x 31 x 63 cm
  • Fast: Gran, ubehandlet
  • Arbejdsbordets højde 55 cm
  • Inkl. 2 kroge af Metal l
  • Montering påkrævet
  • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Brug under direkte voksenovervågning.

Om Pinolino:
Pinolino har udviklet, produceret og solgt en lang række børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer dets forskellige produktsortiment i sine tre egne fabrikker. Den overbevisende kombination af artikler i overensstemmelse med markedets krav, god service og gunstige priser gør Pinolino til den rigtige partner. Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå størst mulig kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer i høj kvalitet, præcision og stor opmærksomhed på detaljer gør Pinolino-møblerne til en favorit for hvert hjem.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topsellers

Pinolino Børns plantebord Käthe, natur
529 kr