STORKE RABATTER!
STORKE RABATTER!
Spar nu:
op til 700 kr
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Pinolino Børnebænk Fenna grå/natur
Variant:
 • Pinolino Børnebænk Fenna grå/natur
 • Pinolino Børnebænk Fenna

Pris
916 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256929

EAN: 4035769046583

Pinolino Børnebænk Fenna grå/natur
Børnebænken Fenna fra Pinolino består af massivt fyrtræ, samt er hvid og klarlarkeret.
Den robuste børnebænk er god og komfortabel når man har brug for at hvile sig; Træet er lakeret med en blanding af klar og hvid lak, som gør den absolut trendy til et hvert børneværelse. I bænken kan du også gemme dine ting væk hurtig og nemt. Låget er forsynet med dæmpere, der gør at låget lukkes blidt. Den gode og høje kvalitet, gør netop denne bænk, til en man kan bruge i mange år og kan bringe en masse glæde.

Detaljer:
 • Mål: 57 x 31 x 55 cm
 • Massiv: Fyrretræ, grå og klar larkeret
 • Siddehøjde 29 cm
 • Låg med klap
 • Max. belastning: 30 kg.
 • Alder: fra 2 til 7 år


Om Pinolino:
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Pinolino kombinerer gode priser med god service og førsteklasses produkter. Pinolino kombinerer gode priser med god service og førsteklasses produkter. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - Pinolino Børnebænk Fenna grå/natur
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

Pinolino Børnebænk Fenna grå/natur
916 kr