Pinolino Baby Walker brandbil Fred

Pris
960 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A347993

EAN: 4035769053987

Pinolino Baby Walker brandbil Fred
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det velgennemtænkte bremsesystem hjælper dig med at klare de første usikre gangforsøg godt. Bremseeffekten kan nemt justeres uden værktøj takket være bremsestangen af rundstål med plastikendehætter.

Den aftagelige kasse med låg giver masser af plads til byggeklodser og også det vigtigste legetøj, der er nødvendigt på en udforskningstur.

Den særligt stabile gåstol i den smukke Design giver dit barn en sikker standplads. Så kan han eller hun nemt lære at gå, uden at barnevognen vælter.

"Fred" er en god gaveidé til en fødselsdag eller jul.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 54 x 38 x 48 cm
  • Højde på skubbehåndtag: 47 cm
  • Lakeret: MDF og birk, farvestrålende og klarlakeret
  • Gummibehandlede træhjul, aksler af stål
  • Med bremsesystem: bremseeffekt kan justeres trinløst, bremsestang af rundstål med plastendekapper
  • Med aftagelig kasse og låg
  • Alder: fra 12 måneder
Opmærksomhed
Kun til husholdningsbrug. Brug under direkte opsyn af voksne!

Om Pinolino :
Pinolino har udviklet, produceret og distribueret et bredt udvalg af børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer sit alsidige sortiment på sine egne tre fabrikker. Den overbevisende kombination af markedsorienterede artikler, god service og rimelige priser gør Pinolino til den rigtige partner. Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå den størst mulige kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer af høj kvalitet, præcision og stor sans for detaljer gør Pinolino -møbler til yndlingsstykker i ethvert hjem.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Baby Walker brandbil Fred
4.5
26 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 18
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pinolino Baby Walker brandbil Fred
Pinolino Baby Walker brandbil Fred
960 kr