Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Philips Avent Sut ultra soft SCF522/01 0 - 6 måneder, 2-pack turkis
p.t. udsolgt

Philips Avent Sut ultra soft SCF522/01 0 - 6 måneder, 2-pack turkis


Variant:

99 kr
Pris
95 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285831

Philips Avent Sut ultra soft SCF522/01 0 - 6 måneder, 2-pack turkis
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ultrablød sut til din babys sarte hud. Fleksibel sut child for en behagelig pasform.Beskyt din babys sarte hud med Philips Avent ultrabløde sut. Vores superbløde, fleksible sut child tilpasser sig formen på din babys kind og giver en behagelig, beroligende fornemmelse med færre mærker og hudirritation.
Følsom hud har brug for særlig pleje. Takket være vores FlexiFit-teknologi følger denne sut child din babys naturlige ansigtsform, så den sidder behageligt og giver mindre mærker og hudirritation.

Babyer ved, hvad de vil have! Vi spurgte mødre, hvordan deres børn reagerede på vores sutter i silikone med struktur, og 98 % sagde, at deres barn accepterede Philips Avent ultrabløde sutter.

Vores bæretaske giver dig mulighed for at sterilisere din babys sut i mikrobølgeovnen og holde den hygiejnisk, når du er på farten.

Vores afrundede brystvorte child minimerer det blide tryk for en behagelig sutteoplevelse, og den er skånsom mod dit barns kinder.

Den silkebløde, teksturerede silikonespids på denne sut beroliger og trøster dit barn

Læg de skyllede sutter i beholderen, tilsæt 25 ml vand, og sæt beholderen i mikrobølgeovnen i 3 minutter ved 750 til 1.000 watt. Lad sutterne køle af i 5 minutter, hæld vandet fra, og så er de klar til brug.

Huden har brug for at ånde, især din babys hud. Vores sutteflaske child har 6 lufthuller for ekstra luftstrøm for at forhindre hudirritation.

Vores bløde silikonesut har en symmetrisk form, der tilpasser sig dit barns gane, tandkød og tænder, efterhånden som de vokser.

Produktdetaljer:
FlexiFit-spen child teknologi
 • Blød, fleksibel sut child for færre mærker og hudirritation
 • Afrundet sut child for ekstra komfort hver dag
 • Ekstra lufthuller lader din babys hud ånde
Silkeblød brystvorte
 • 98 % af babyer accepterer den teksturerede, ultrabløde silikonesut
 • Struktureret, silkeblød sut for beroligende komfort
 • Designet til naturlig udvikling af tænderne
Sterilisations- og transportbeholder
 • Sikker og nem sterilisering i mikrobølgeovnen
 • Pålidelig sterilisering på kun 3 minutter
Produktspecifikationer:
 • Design : Turkis
 • Leveringsomfang : 2 stk.
 • Medfølgende tilbehør: Sterilisator/transportbeholder
 • Sikkerhed: Sikkerhedsring
 • BPA-fri
 • Let at rengøre
 • Kan steriliseres
 • Kan tåle opvaskemaskine

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Philips Avent Sut ultra soft SCF522/01 0 - 6 måneder, 2-pack turkis
4.9
18 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers