App eklusivt: 30% Mode Outlet!
App eklusivt: 30% Mode Outlet!
Kun i dag
APP67T7614
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Philips Avent-sut ultra air SCF376 / 21 Night 6 - 18 m Boy
p.t. udsolgt

Philips Avent-sut ultra air SCF376 / 21 Night 6 - 18 m Boy


Variant:

Pris
96 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien Philips Avent Ultra Air

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294094

EAN: 8710103901785

Philips Avent-sut ultra air SCF376 / 21 Night 6 - 18 m Boy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
ultra air pacifier SCF376 / 21

En let, åndbar pacifier til følsom hud:
Berolige din baby med en dummy, der gør det muligt for huden at trække vejret og er let at finde om natten . Ultra air night har ekstra store lufthuller, der holder sensitiv hud blød og tør, og en glød-i-mørk-knap, så du kan se den, når lyset er slukket.

Tillader følsom hud at trække vejret:
Ekstra store lufthuller ventilerer forsigtigt din babys hud, mens den holdes blød og tør.

Er skånsom mod huden:
Ultraluften giver et let S-barn med afrundede kanter for maksimal komfort.

Let at finde, når lyset er slukket:
Knappen glød-i-mørke på ultra luften giver dig mulighed for at finde din babys sut uden at tænde lyset.

Det ideelle struktur for en behagelig hudfølelse:
Alle komponenter i ultra air-sut er lette og designet til en behagelig hudfølelse inklusive den silkeagtige bløde brystvorte.

Populær blandt babyer over hele verden *:
Vi spurgte mødre, hvordan deres børn reagerer på vores strukturerede silikonepatter. 98% sagde, at deres baby accepterer Philips Avent ultra blød og ultra air fedt.

Understøtter den naturlige form af ganen, tænderne og tandkødene:
Se din babys tænder udvikle sig med en symmetrisk patte, der respekterer det naturlige ganenes form, tænder og tandkød.
Steriliser og opbevar i en praktisk beholder:
Ultra lufttransportbeholderen kan også bruges som sterilisator. Alt du skal gøre er at tilføje lidt vand og lægge alt i mikrobølgeovnen. Så kan du være sikker på, at den er ren til næste brug.

produktoplysninger:
 • Let at finde i mørket
 • Med knap, der lyser i mørket
 • Ortodontisk korrekt og BPA-fri
 • 6 til 18 måneder
 • Dobbelt pakke
 • Tillader følsom hud at trække vejret
 • Er skånsom mod huden
 • Populær blandt babyer over hele verden *
 • Den ideelle struktur til en behagelig hudfølelse
 • Understøtter ganenes naturlige form, tænder og tandkød
 • Sterilisering og opbevaring i en praktisk beholder
Tekniske detaljer:
Omfang af levering:
 • ultra air pacifier: 2 stk.

Inkluderet tilbehør
 • Sterilisator / transportbeholder: Ja

Sikkerhed :
 • Sikkerhedsring: Ja
 • BPA-fri: Ja

Hygiejne:
 • Let at rengøre: Ja
 • Kan steriliseres: Ja
 • Opvaskemaskine sikker: Ja


* Oplad ultra-luften for natten le er en time i dagslys / hjemmebelysning.
* Forbrugertest i USA fra 2016 til 2017 viser en gennemsnitlig accept af Philips Avent-strukturerede patter på 98%, der bruges til vores ultra-luft og ultrabløde sutter i 0 til 6 måneder og 6 til 18 måneder.
* Af hygiejniske grunde skal skodderne udskiftes hver fjerde uge.
* Verdens førende sutemærke

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Vores Topsellers