Philips AVENT SCF282/22 microbølgeovns sterilisator

Philips AVENT SCF282/22 microbølgeovns sterilisator


  • Philips AVENT SCF282/02 dampsterilisator til microbølgeovn

345 kr
Pris
312 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A088293

Philips AVENT SCF282/22 microbølgeovns sterilisator
Nemt at sterilisere der hjemme og på vejen

Sterilisere 4 Philips AVENT på 2 minutter
Philips AVENT microbølgeovns dampsterilisator kombinere et let og kompakt design, så du kan bruge den både i hjemmet og undervejs. Indholdet er sterilt i op til 24 timer hvis låget ikke løftes af.

Særlige egenskaber:
Ideel når du er på vejen
Philips AVENT microbølgeovn-damp er udviklet så den kan bruges med næsten alle microbølgeovne på markedet. Takket være den kompakte størrelse egner den sig perfekt til rejsen eller på farten, så du altid har en steril flaske ved hånden. Derfor er den, den perfekte ekstra sterilisator til opbevaring ved bedste forældrene. Mål: 166 mm (H), 280 mm (B), 280 mm (L).

Færdig på 2 minutter
Påfyld blot vand, og stil flaskerne i, og på kun to minutter er flaskerne sterile. Den præcise tid afhænger af hvilken microbælgeovn der bruges: ved 1100 - 1850 watt 2 minutter, ved 850 – 1000 Watt 4 Minutter, ved 500 – 850 Watt 6 Minutter.

Tæt lukning ved hjælp af clips
Microbølgeovns-dampsterilisator giver et godt greb, for ekstra sikkerhed. Lukningen med clips gør at låget sidder godt fast så dit udstyr ikke bliver beskidt efter det er blevet steriliseret. Det vandrette greb bliver ikke varmt og garaterer dermed at du ikke brænder dig.

Dræber 99,9% af skadelige bakterier.
Sterilisatoren beskytter dit barn mod yderligere skadelige bakterier indtil imunforsvaret er stærkt nok til selv at klare det. Philips AVENT Sterilisatoren benytter samme metode som damp sterilisering på et hostpital som ikke kun er hurtig og effektiv med også uden skadelige kemikalier. Indholder forbliver sterilt i 24 timer hvis låget ikke åbnes på noget tidspunkt.

BPA-fri
Denne Sterilisator består af BPA-fri matrialer

DATA
Tekniske data:
• Sterilisation tid: 2 Minuten ved 1100 – 1850 W, 4 Minuten ved 850 – 1000 W, 6 Minuten ved 500 – 800 W.
• Vandkapacitet: 200 ml

Vægt og mål
• Vægt: 740 g
• Mål: 166 (H), 280 (B), 280 (L) mm

Leveringen inkluderer:
• Microbølgeovns-dampsterilisator: 1 Stk
• Tang: 1 Stk
• PP-Flaske 125 ml: 1 Stk
• Gennemsigtig sut, 0-6 måneder: 1 Stk

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Avent

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Vores Topseller

Philips AVENT SCF282/22 microbølgeovns sterilisator
345 kr
312 kr
Top mærker