Philips AVENT SCF282/02 dampsterilisator til microbølgeovn

Philips AVENT SCF282/02 dampsterilisator til microbølgeovn


 • Philips AVENT SCF282/22 microbølgeovns sterilisator

559 kr
Pris
339 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
220 kr-39%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A143305

Philips AVENT SCF282/02 dampsterilisator til microbølgeovn
Nem og hurtig hygiejne - sørger for den nødvendige sterilisering: Dampsterilisering er den mest effektive form for regøring af madningsredskaber og beskytter din baby mod bakterier.

Microbølgeovns-dampsterilisator: Kompakt samt let design - perfekt egnet til undervejs. Kan sterilisiere op til 4 flasker på 2 min (1100 - 1850 watt). Sterilisatoren kan rengøre op til 4 Philips Avent flasker eller 2 Philips Avent brystpumper samtidig. Indholder forbliver sterilt i 24 timer hvis låget ikke åbnes på noget tidspunkt.

Produktoversigt:
Hurtig og effektiv dampsterilisation i mikrobølgeovnen
 • Hurtig rengøring på 2 min
 • Dræber 99,9% af de almindelige bakterier og kim
 • Indholdet er sterilt i op til 24 timer, hvis låget ikke løftes
Egnet til forskellige flasketyper samt andre produkter
 • Kan sterilisere standardflasker med både bredde samt smalle åbninger
 • Også egnet til rengøring af pumper, bestik samt sutteflasker
Kompakt og let design
 • Perfekt til undervejs
 • Passer til de fleste mikrobølgeovne
 • Med sikkerhedsclips, der sikrer at låget sidder fast

Produktdetaljer:
Dampsterilisatoren til mikrobølgeovnen dræber 99,9% af de almindelige bakterier samt kim og kan benyttes til at rengøre sutteflasker og andre produkter på kun 2 min. Rengøringsvarigheden afhænger af mikrobølgeovnens watttal.
 • 2 min. ved 1100 - 1850 watt
 • 4 min. ved 850 - 100 watt
 • 6 min. ved 600 - 800 watt
 • Vandkapacitet: 200 ml
 • Mål: Bredde x Længde x Højde 28 x 28 x 16,6 cm
 • Vægt: 740 g
 • Udviklingstrin: 0 til 6 måneder

Sterilisatorens lette og kompakte design muliggør at den kan medbringes samt benyttes over alt.Med sikkerhedsclips, der sikrer at låget sidder fast og at sterilisatoren kan tages sikkert ud af mikrobølgeovnen.

Leveringen inkluderer:
 • 1 x dampsterilisator til mikrobølgeovn
 • Inkl. 1 tang
 • Inkl. 2 x polypropylen flasker 125ml
 • Inkl. 2 x polypropylen flasker 260ml

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Avent

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Vores Topseller

Philips AVENT SCF282/02 dampsterilisator til microbølgeovn
559 kr
339 kr
Top mærker