Philips AVENT SCD290/01 Nyfødt-sæt

Philips AVENT SCD290/01 Nyfødt-sæt


Vejl. pris¹
369 kr
Pris 204 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
165 kr (45%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A064947

Philips AVENT SCD290/01 Nyfødt-sæt
Skift til sutteflaske på en naturlig måde

Et smart sortiment med 4 Natural-flasker (2 x 125 ml og 2 x 260 ml), en flaske- og suttebørste og en hvid gennemsigtig sut til børn på 0-6 måneder. Den nye flaske gør madning med flaske mere naturlig, så du nemt kan kombinere amning og madning med flaske.

Egenskaber
• Til en problemløs kombination af amning og sutteflaske:
Sutten har et nyskabende bladformet design, så barnet får naturligt fat ligesom ved brystet, hvilket gør det nemt for dit barn at kombinere madning med bryst og flaske.

Naturligt greb på grund af den store brystformede sut. Den brede brystformede sut fremmer et naturligt greb, der minder om grebet om et bryst, så det bliver nemt for dit barn både at blive ammet og få sutteflaske.
• Luft går i flasken ikke i maven på babyen:
Unik komfortabel bladform for en ekstra blød og fleksibel sut. Sutten er bladformet indeni, hvilket øger blødheden og fleksibiliteten, uden at sutten klapper sammen. Dit barn vil få en mere bekvem og behagelig madning.
• Nem at holde lige meget hvordan den barnet tager fat:
Ergonomisk form for maksimal komfort. Med sin unikke form er flasken nem at holde og gribe i alle retninger for maksimal komfort, selv for barnets små hænder.

Videre fordele:
• Gennemsigtig sut
• Buet børstehoved og fast spids
• Kompitabel med de fleste produkter i Philips AVENT serien
• Bred flaskehals gør opfyldning og rengøring nem. Kun få dele gør det hurtigt og nemt at samle sutteflasken.

Særlige egenskaber:

• Naturligt greb på grund af den store brystformede sut
Den brede brystformede sut fremmer et naturligt greb, der minder om grebet om et bryst, så det bliver nemt for dit barn både at blive ammet og få sutteflaske.

• Ergonomisk form
Takket være den enstående form er sutteflasken nem at holde på alle sider, selv for babyhænder.

• Enestående komfortpude
Enestående komfortpude i sutten sørger for mere blødhed og flexibilitet, uden den suger sig fast. Dit barn kan roligt og glad drikke.

• Speciel Anti-Kolik-System
Den innovative dobbeltventil reducere kolik og utilpashed, da luften samler sig i flasken og ikke i babyens mave

• Gennemsigtig sut
Philips Avent-silikonesutten er fri for smag og lugt, så det er mere sandsynligt, at dit barn vil acceptere den. Silikonen er blød, transparent, nem at rengøre og bliver ikke klistret. Sutten er stærk, holdbar og kommer ikke ud af form og bliver ikke misfarvet med tiden.

• Kompitabel indenfor produkt serien
Den nye natur inspirerede Philips AVENT flaske er kompitabel med de fleste produkter indenfor produkt serien med untagelse af vores klassiske flasker. Vi anbefaler den natur inspirerede Philips AVENT flaske skal bruges med den natur inspirerede Philips AVENT sut.

• Buet børste hovede med fast spids.


• Let at håndtere og rengøre.
Flasken består af færre dele for den er nem at vaske

• Denne flaske er BPA-fri*
De nye Philips Avent Natural-flasker er fremstillet af BPA-fri* materialer (polypropylen).

Leveringen inkluderer:
• Flaske der er inspireret af naturen, 125 ml: 2 Stk
• Flaske der er inspireret af naturen, 260 ml: 2 Stk
• Flaske- og suttebørste: 1 Stk
• Gennemsigtig sut: 1 Stk

Udviklingstrin:
• Fra 0-6 måneder

Enkel at betjene:
• Brug af flasken: God at holde om, let at samle, nem at rengøre

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Avent

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Philips AVENT SCD290/01 Nyfødt-sæt
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 3 Bedømmelse
 
1
 
1
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Philips AVENT SCD290/01 Nyfødt-sæt
Vejl. pris¹ 369 kr
204 kr
Top mærker