Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Philips Avent Fast flaskevarmer SCF358/00
p.t. udsolgt
Pris
324 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A293546

EAN: 8710103923084

Philips Avent Fast flaskevarmer SCF358/00
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Philips Avent Fast flaskevarmerHurtig og nem opvarmning.
Tilbereder perfekt opvarmede måltider på få minutter med en flaskevarmer, der regulerer temperaturen for dig. Den smarte temperatur-sensor Control forhindrer, at mælk og babymad bliver overophedet, og justerer opvarmningsmønsteret for hurtig opvarmning.

Smart temperatur Control Sensor opvarmer til den rigtige temperatur:
Indstil mængden af mælk, tryk på startknappen, og lad Smart Temperature Control l Sensor gøre resten for dig. Funktionen registrerer mælkens udgangstemperatur og opvarmer den hurtigt til den korrekte temperatur, som derefter opretholdes i op til 60 minutter.

Afrimningsfunktion til beholdere med frossen mælk og babymad:
Vil du gemme ekstra måltider i fryseren? Flaskevarmeren optøer hurtigt mælk og babymad i dine beholdere.

Opvarmer babymad og mælkebeholdere:
Når din nyfødte er klar til at overgå til fast føde, kan flaskevarmeren også optø beholdere til babymad.

Nem rengøring:
Enheden er fremstillet i ét stykke. Derfor er rengøringen let, og du kan nyde mere tid sammen med dit barn.

Holder den ideelle temperatur i op til 60 minutter:
Vores flaskevarmer holder den perfekte temperatur i op til 60 minutter, hvis du har brug for mere fleksibilitet i forbindelse med måltiderne.

Kompatibel med de fleste førende mærker af flasker og babymadglas:
Designet til din babys yndlingsflasker fra Philips Avent og flasker og babymadglas fra førende mærker.

Produktdetaljer:
 • Klar på kun 3 minutter*
 • Opvarmer jævnt, ingen varme punkter
 • Hurtig optøning
 • Varmer hurtigt op
 • Opvarmer også babymad
Tekniske detaljer:
Oprindelsesland
 • Udviklet i Europa
 • Fremstillet i Kina
Leveringsomfang
 • 1 x flaskevarmer
Produktmateriale
 • Acrylonitrilbutadienstyren-copolymer (ABS)
 • Polypropylen (PP)
Mål
 • Enhedens mål (B x H x D): 16,4 x 13,9 x 14,9 cm
 • Mål for detailpakke (B x H x D): 17,5 x 18,5 x 16 cm
Tekniske data
 • Strømforbrug: 300 W
 • Sikkerhedsklassificering: klasse 1
 • Spænding: 220 til 240 V, 50*60 Hz
Udviklingstrin
 • Søvnfaser: Alle
*Med 150 ml mælk ved en temperatur på 20 °C i en Philips Avent flaske med en kapacitet på 260 ml

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Philips Avent Fast flaskevarmer SCF358/00
4.7
201 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 158
 
4 stjerner
| 33
 
3 stjerner
| 10
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers