Philips Avent EnergyUp Energy Light HF3420 / 01

Philips Avent EnergyUp Energy Light HF3420 / 01


Pris
728 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297525

EAN: 8710103780472

Philips Avent EnergyUp Energy Light HF3420 / 01
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vågn op mere udhvilet med lys

Valg af 2 forskellige naturlige alarmtoner
På den indstillede opvågningstid lyder en naturlig lyd i slutningen af ??din vågne oplevelse for at hjælpe dig med at vågne op sikkert. Den valgte alarmtone øges gradvist i volumen inden for et og et halvt minut op til den indstillede lydstyrke. Du kan vælge mellem to alarmlyde med naturlig fuglesang.

Sengelampe med 10 lysstyrkeindstillinger
Lysfølsomhed varierer fra person til person. Generelt vågner folk, der udsættes for en højere lysintensitet, hurtigere. De 10 lysintensiteter i Wake-up Light s kan justeres individuelt og endda op til 200 lux.

Udviklet af Philips - ekspert inden for belysning i over 100 år.
Philips blev grundlagt for over 100 år siden som et firma, der producerede og distribuerede pærer. I over 100 år er Philips vokset til en global virksomhed, der innoverer inden for mange forskellige områder. Den dag i dag er belysning Philips 'sjæl. Wake-up Light er stolt af at fortsætte sin arv ved at trække på års ekspertise fra en af ??verdens mest kendte lyseksperter.

Det eneste wake-up Light, hvis effektivitet er klinisk bevist
Philips Wake-up Light er i øjeblikket den eneste enhed med videnskabeligt dokumenteret funktionalitet. For at gøre Wake-up Light til det bedst mulige produkt til en naturlig vækningsproces, har vi haft omfattende kliniske studier udført af uafhængige videnskabelige institutioner for at bevise effekten af ??Wake-up Light på hele vækningsprocessen. Vi har bevist, at Philips Wake-up Light ikke kun vækker dig mere naturligt, men også giver dig energi og forbedrer dit humør om morgenen.

Udsætningsfunktion
The lyden stopper, når du trykker på toppen af ??produktet. Efter 9 minutter gentages lyden forsigtigt.

Solopgangssimulering vækker dig lidt efter lidt
Inspireret af solopgangen i naturen stiger lysintensiteten over 30 minutter til en lyst gult lys. Denne langsomme forandring stimulerer din krop til at vågne op naturligt. Sammen med det rumfyldende lys understøtter den naturlige lyd, du har valgt, din vågne oplevelse, så du er klar til dagen.

4 lysstyrkeniveauer - tilpasset dine behov
For lysstyrken på skærmen er indstillingerne høj, medium, lav, meget lav og fra tilgængelige.

Produktoplysninger:
 • Skridsikker gummifødder
 • Udsætningsfunktion
 • Vis lysstyringskontrol med 4 indstillingsmuligheder
 • Demofunktion
 • FM-radio
 • Antal alarmtoner: 2
 • Øger opmærksomheden
 • falder i søvn med naturligt dæmpet lys
 • Vågn op naturligt
 • Vågn lidt op lidt
 • lysstyrkeindstillinger: 10
 • Solnedgangssimulering: 30 min
 • Lysintensitet: 200 Lux
 • UV-fri
Tekniske detaljer:
 • Kabellængde: 150/180 cm
 • Frekvens: 50/60 Hz
 • Isolering: Klasse III
 • Isolering af strømforsyningen: Klasse II (dobbeltisoleret)
 • Effekt: 7,5 W
 • Adapter til udgangseffekt: 5,4 W
 • Lampetype: Liteon SMD LED-lampe
 • spænding: 100 / 240 V
 • Oprindelsesland: Kina
 • Produktmål: 18 (højde) x 18 (diameter) x 11,5 (dybde) cm
 • Produktvægt: 0,290 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Philips Avent EnergyUp Energy Light HF3420 / 01
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Philips Avent EnergyUp Energy Light HF3420 / 01
Philips Avent EnergyUp Energy Light HF3420 / 01
728 kr