Philips Avent elektrisk dobbelt brystpumpe SCF397 / 11

Philips Avent elektrisk dobbelt brystpumpe SCF397 / 11


Pris
2.158 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien PHILIPS AVENT Naturnær

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294041

EAN: 8710103909569

Philips Avent elektrisk dobbelt brystpumpe SCF397 / 11
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Philips Avent

Inspireret af babyer, effektiv til mødre:
Oplev den nye dimension af brystpumper, der effektivt kombinerer sugning og stimulering. Inspireret af babyens naturlige drikkebevægelse. Philips Avent elektrisk brystpumpe sikrer optimal mælkeflow og justeres forsigtigt til din brystvorten størrelse og form.

Natural Motion teknologi for hurtigere mælkeflow:
Udtrykk mere mælk på kortere tid * med en silikonepude, der stimulerer brystet som en baby og pumper mælken ud. Det skifter problemfrit fra stimuleringsfunktion til pumpetilstand og stimulerer brystvorterne helt rigtigt for optimal mælkeflow. Baseret på resultaterne af mælkeudkast (Mælkeudstødningsrefleks (MER) tid)

Blød og fleksibel silikonepude i en størrelse, der passer til alle:
En størrelse passer til alle - da brystets form og størrelse ændrer sig gennem ammeperioden, silikonepuden tilpasser sig forsigtigt og fleksibelt til din brystvorte. Til 99,98% af alle nippelstørrelser * (op til 30 mm).

Designet til lodret pumpning:
Slap af mens du pumper. Dette design giver dig mulighed for at sidde lodret i stedet for at læne dig fremad. Du behøver ikke længere at læne dig frem - klinisk bevist * behagelig position til pumpning. Baseret på kliniske resultater af produktundersøgelsen med 20 deltagere (2019) 90% af deltagerne finder positionen behagelig under pumpning med en enkelt elektrisk brystpumpe 95% af deltagerne finder positionen komfortabel under pumpning med en dobbelt elektrisk brystpumpe.

Personlig oplevelse med 8 + 16 justeringsniveauer:
Tilpas hver pumping med stimulerings- og leveringsindstillingerne til dine behov . Vores brystpumpe tilbyder 8 stimulering og 16 pumpeniveau for en personlig oplevelse.

Få dele, lette at samle:
Vores lukkede pumpesystem sikrer, at der ikke er nogen mælk tilbage i røret for at gøre rengøringen lettere. På grund af de få dele er samlingen nu endnu lettere.

Hukommelsesfunktion:
Ved du hvad du kan lide? Brystpumpen husker automatisk dine sidste indstillinger, så alt hvad du skal gøre er at sætte sig ned og trykke på start.

Brystpumpe og isoleret taske:
Vores brystpumper er designet til komfort. Det bløde og fløjlsagtige materiale i massagepuden føles varmt og beroligende for din hud og hjælper med at stimulere mælkestrømmen. Det fleksible materiale efterligner din babys naturlige sugning til let at stimulere mælkeflow.

Stille motor til diskret pumpning hvor som helst (med kabel):
Takket være vores stille motor i det slanke design kan du pumpe ud når som helst og overalt. Kan kun bruges med kabel.

Pause / afspilningsfunktion:
Hvis du vil ændre din position eller tage en pause, kan du altid sætte sessionen på pause ved at trykke på start / pause-knappen.

produktdetaljer:
 • Natural Motion-teknologi til hurtigere mælkeflow *
 • Blød og fleksibel silikonepude i en størrelse, der passer til alle
 • Designet til lodret pumpning
 • Personlig oplevelse med 8 + 16 niveauer af indstillinger
 • Få dele, let at samle
 • Hukommelsesfunktion
 • Brystpumpe og isoleret taske
 • Stille motor til diskret pumpning hvor som helst (med kabel)
 • pause / afspilningsfunktion
Tekniske detaljer:
Materiale
 • Brystpumpe: BPA-fri * (kun dele, der kommer i kontakt med fødevarer)
 • Flaske: Polypropylen (PP)
 • Sugekop: silikone
 • BPA-fri *
Design
 • Brystpumpe: Kompakt design
 • Flaske: Ergonomisk form, bred hals
 • dimensioner: 10,9 cm x 27,9 cm x 20,2 cm
Ydeevne
 • Netspænding: 100 V - 240 V
Brugervenlighed
 • Brug af brystpumpen:
 • Nem rengøring og montering
 • Hukommelsesfunktion
 • Stille motor
 • Rejsetaske & Isoleret taske
Funktioner
 • Ingen læne sig frem: Komfortabel siddestilling
 • Blødt og fleksibelt kys: blid stimulering
 • Indstillinger:
 • 16 nedpumpningstrin
 • 8 stimuleringsniveauer
Inkluderet i levering:
 • 1 x kompakt elektrisk dobbelt mælkepumpe
 • Inkl. 2 x pumpeudstyr
 • Inkl. 1 x motorenhed (kan kun bruges med kabel)
 • Inkl. 2 x 125 ml flaske med brystvorte til nyfødte
 • Inklusiv 1 x Micro-USB-adapter (med kabel)
 • Inkl. 1 x rejsesag
 • Inkl. 1 x isoleringspose
 • Inkl. 2 x tætningslåg
 • Inkl. 2 x engangspuder til engang
* BPA-fri brystpumpe: Kun sammen med flasken og andre dele, der kommer i kontakt med modermælken. I henhold til EU-regulering 10/2011
* Baseret på mælkeudkastningsrefleks (MER) -resultater fra den kliniske undersøgelse med 20 deltagere (Holland, 2019) sammenlignet med MER-resultater for andre orange tidligere Philips-pumpeteknologier fra mulighedsundersøgelsen med 9 deltagere (Holland, 2018)
* 1) Mangel et al. Amningsproblemer, amningens varighed, kropsmasseindeks for moderen og brystanatomi: er de beslægtede? Amningemedicin, 2019, (109 deltagere, Israel) (2) Ziemer et al. Hudændring og smerter i brystvorten i den første laktationsuge.
* Journal of Obstetric, Gynecologic & Neonatal Nursing, 1993, (20 deltagere af europæisk afstamning, USA) (3) Ramsay et al. Anatomi af det ammende humane bryst omdefineret med ultralydsafbildning, 2005, (28 deltagere, Australien).
* Baseret på undersøgelsesresultater for 1.000 puder fra den kliniske undersøgelse med 20 deltagere (Holland, 2019)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Vores Topseller

Philips Avent elektrisk dobbelt brystpumpe SCF397 / 11
2.158 kr