Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
Pris
877 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien PHILIPS AVENT Naturnær

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A293910

EAN: 8710103906117

Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11 inspireret af babyer, effektiv til mødre.
Oplev den nye dimension af brystpumpen, der effektivt kombinerer sugning og stimulering. Inspireret af naturlige drikkebevægelser hos babyer. Philips Avent elektrisk brystpumpe sikrer optimal mælkeflow og justeres forsigtigt til din brystvorten størrelse og form.

Natural Motion teknologi for hurtigere mælkeflow *
Pump ud mere mælk på kortere tid * med en silikonepude, der stimulerer brystet som en baby og pumper mælken ud. Det skifter problemfrit fra stimulering til pumpetilstand og stimulerer brystvorterne helt rigtigt for optimal mælkeflow. Baseret på resultater fra mælkeudkast [Milk Ejection Reflex (MER)

Blød og fleksibel silikonepude i en størrelse, der passer til alle. En størrelse passer til alle - da formen og størrelsen på brystet ændrer sig ved amning, silikonepude justeres let og fleksibelt til dine brystvorter. Til 99,98% af alle brystvortestørrelser * (op til 30 mm).

Designet til lodret pumpning. Slap af mens du pumper. Dette design giver dig mulighed for at sidde lodret i stedet for at læne dig fremad. Ikke mere at læne sig fremad - klinisk bevist * behagelige PO-positioner til pumpning. Baseret på kliniske resultater af produktundersøgelsen med 20 deltagere (2019) 90% af deltagerne finder positionen behagelig under pumpning med en enkelt elektrisk brystpumpe 95% af deltagerne finder positionen komfortabel under pumpning med en dobbelt elektrisk brystpumpe.

Personlig oplevelse med 8 + 16 niveauer af indstillinger - Tilpas hver pumping med stimulerings- og pumpeindstillingerne til dine behov. Philips Avent brystpumpe tilbyder 8 stimulering og 16 pumpeniveau for en personlig oplevelse.

Stille MOtor til diskret pumpning hvor som helst (med kabel)
Tak Avent til den stille motor i det slanke design, du kan pumpe ud når som helst og hvor som helst. Kan kun bruges med kabel.

Få dele, let at samle. Philip Avents lukkede pumpesystem sikrer, at der ikke bliver mere mælk tilbage i slangen for at gøre rengøringen lettere. De få dele gør det endnu lettere at samle.

Hukommelsesfunktion - Ved du hvad du kan lide? Brystpumpen husker automatisk dine sidste indstillinger, så du ikke bare behøver at sætte dig ned og trykke på start.

Pause / Play-funktion
Hvis du vil ændre din position eller tage en pause, kan du altid pauser sessionen ved at trykke på start / pause-knappen.

produktdetaljer:
  • Natural Motion-teknologi til hurtigere mælkeflow *
  • Enkeltbrystpumpe
  • Kan kombineres med alle naturlige produkter
Tekniske detaljer:

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
3 Bedømmelse
 
3
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

Philips Avent elektrisk brystpumpe SCF395 / 11
877 kr