Philips Avent Babyflaske anti-kolik SCF821/11, 260 ml 1 stk., abe Philips Avent Babyflaske anti-kolik SCF821/11, 260 ml 1 stk., abe

Philips Avent Babyflaske anti-kolik SCF821/11, 260 ml 1 stk., abe


Variant:
 • Philips Avent Babyflaske anti-kolik SCF821/11, 260 ml 1 stk., abe
 • Philips Avent Babyflaske Anti-Colic SCF821/12 inkl. AirFree-ventil 260 ml 1 stk. Giraf

Pris
64 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285902

EAN: 8710103868774

Philips Avent Babyflaske anti-kolik SCF821/11, 260 ml 1 stk., abe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Philips Avent anti-kolikflaske - klinisk bevist: mindsker kolik og ubehag. Avent s anti-kolikflaske er designet til at holde luft ude af dit barns mave for at reducere kolik og ubehag og samtidig reducere afbrydelser i forbindelse med madning. Det innovative anti-kolik-system holder luften væk fra barnets mave.

Avent s anti-koliksystem er designet til at holde luft ude af din babys mave for at reducere kolik og ubehag. Ventilen, der er indbygget i brystvorten, forhindrer, at der dannes et vakuum, mens dit barn drikker, og luften sendes tilbage til bunden af flasken. Dette holder luften i flasken og forhindrer den i at komme ind i din babys mave, hvilket reducerer luft i maven, kolik og refluks.

Philips anti-colic-flaske Avent reducerer ubehag. Babyer, der blev fodret med Philips anti-kolikflasker Avent , havde 60 % mindre ubehag om natten sammenlignet med babyer, der blev fodret med andre anti-kolikflasker.

Den riflede overfladestruktur forhindrer, at brystvorten falder sammen, hvilket giver mulighed for at drikke uden problemer.

Philips Avent anti-kolikflaske har kun få dele, hvilket gør den hurtig og nem at samle.

Den unikke form gør flasken nem at holde og gribe fat i fra alle sider.

Takket være den brede flaskehals og de afrundede hjørner er Aven's flaske nem at rengøre hurtigt og grundigt. Den nemme rengøring giver en mere hygiejnisk fodring.

Du kan kombinere brystpumpe, flaske og kopdelene som du vil, så du kan skabe det perfekte produkt til dig.

Philips' anti-kolikflaskeserie Avent har forskellige sutteflaske-niveauer, der passer til dit barns vækst. Husk, at aldersangivelserne er skønnede værdier, da babyer udvikler sig forskelligt. Alle brystvorter fås med dobbelt bagside: til nyfødte eller til langsomt, medium, hurtigt og variabelt flow samt til tyk mad.

Produktdetaljer:
 • Anti-kolik-system, der har vist sig at reducere kolik
 • 60 % mindre ubehag om natten
 • Ribstruktur forhindrer, at sutten glider ud - for uafbrudt fodring
 • Let at rengøre og samle med færre dele
 • Let at holde på
 • Flaske med bred hals og afrundede hjørner for nem rengøring
 • Praktisk kombinationssystem - fra amning til drikkekop
 • Denne flaske er BPA-fri
 • Forskellige fodringsniveauer til rådighed
 • Utæthed Design
Tekniske detaljer:
 • Materiale (flaske): polypropylen
 • Materiale (brystvorten): Silikone
 • BPA-fri
 • Leveringsomfang: 1 stk.
 • Påfyldningsmængde: 260 ml
 • Indretning: Abe
 • Design : Ergonomisk form / bred hals
 • Kan tåle opvaskemaskine og mikrobølgeovn
 • Udviklingsstadie: 0-12 måneder (søvnstadier)
 • Anti-kolik-sut
 • Utæthedstæt Design

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Vores Topsellers

Philips Avent Babyflaske anti-kolik SCF821/11, 260 ml 1 stk., abe
Philips Avent Babyflaske anti-kolik SCF821/11, 260 ml 1 stk., abe
64 kr