Philips Advent Natural flaskesæt til nyfødte SCD301/01, 4 flasker, børste & sutPhilips Advent Natural flaskesæt til nyfødte SCD301/01, 4 flasker, børste & sut

Philips Advent Natural flaskesæt til nyfødte SCD301/01, 4 flasker, børste & sut


Variant:
 • Philips Advent Natural flaskesæt til nyfødte SCD301/01, 4 flasker, børste & sut
 • Philips Avent SCD301/05 Natur 2.0 Nyfødt Sæt inkl. 330ml Flaske
 • Philips AVENT SCD290/01 Nyfødt-sæt

349 kr
Pris
226 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
123 kr-35%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien PHILIPS AVENT Naturnær

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268971

EAN: 8710103874331

Philips Advent Natural flaskesæt til nyfødte SCD301/01, 4 flasker, børste & sut
Oversigt Natural 2.0 Nyfødt-Sæt

Minder om moderens bryst. Bred flaskesut med fleksibelt spiraldesign og komfortpude.
Sutten har en særdeles blød tekstur.
Fleksibelt spiraldesign kombineret med en enestående komfortpude.
Med anti-kolik-system. Takket være den enstående form er sutteflasken nem at holde på alle sider, selv for babyhænder.
Kan kombineres med en mælkepumpe, en flaske, bæger el. lign.
Bred flaskehals. Flasken består af færre dele for nemmere rengøring.
Købevenlig form, der understøtter en sund udviklings af tænderne. Philips Avent-silikonesutten er fri for smag og lugt, så det er mere sandsynligt, at dit barn vil acceptere den. Silikonen er blød, transparent, nem at rengøre og bliver ikke klistret. Sutten er stærk, holdbar og kommer ikke ud af form og bliver ikke misfarvet med tiden.

Produktdetaljer:
 • Starter sæt til nyfødte
 • Sutten har et nyskabende bladformet design, så barnet får naturligt fat ligesom ved brystet, hvilket gør det nemt for dit barn at kombinere madning med bryst og flaske
 • Ultra blød flaskesut
 • Fleksibelt spiraldesign med komfortpude
 • Anti-kolik-system
 • Ergonomisk form for maksimal komfort. Med sin unikke form er flasken nem at holde og gribe i alle retninger for maksimal komfort, selv for barnets små hænder.
 • Kompatibel med Philips AVENT Natural sortimentet
 • BPA-fri
 • Bred flaskehals gør opfyldning og rengøring nem. Kun få dele gør det hurtigt og nemt at samle sutteflasken.
 • Kæbevenlig formet sut
 • Flaskesut med adskillige sugefunktioner

Leveringen inkluderer:
 • 2 flasker 125 ml 0m+
 • 2 flasker 260 ml 0m+
 • 1 Flaske- og suttebørste:
 • 1 sut

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Philips Advent Natural flaskesæt til nyfødte SCD301/01, 4 flasker, børste & sut
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
7 Bedømmelse
 
5
 
1
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger

Vores Topseller

Philips Advent Natural flaskesæt til nyfødte SCD301/01, 4 flasker, børste & sut
349 kr
226 kr