Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Petit amour Pusletaske Laila platin-mørkebrun

Petit amour Pusletaske Laila platin-mørkebrun


Pris
727 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268076

EAN: 4250417403741

Petit amour Pusletaske Laila platin-mørkebrun
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Bleposen LAILA fra petit amour er ""multitasking"": Med lynlåsen på ydersiden og på forsiden giver den et sporty, men også elegant look Touch. Hvis den ikke er på klapvognen, kan du bære den afslappet på den lange og justerbare læderrem over din skulder eller lade den dingle komfortabelt på de korte læderhåndtag i armen eller på dit håndled.
Den velgennemtænkte indvendigt layout er super praktisk. To ydre rum med trykknapper og et stort mellemrum med en ædel lynlås giver masser af opbevaringsplads til små hemmeligheder og alle de mange ting, som en moderne mor skal transportere. På grund af de mange individuelle rum og pladsen til en bærbar computer er LAILA ideel til velorganiserede kvinder med baby, men også senere på arbejde såvel som i fritiden.
Den leveres også med en kosmetisk pose, som også kan tages med hver for sig takket være den praktiske velcrolukning, og naturligvis den ikoniske lædernøglering i form af et hjerte med fotofunktion, varemærket for alle tasker af petit amour. I tidløs sort glitrer den nobelt og gør LAILA til en bestemt tidløs taske til alle lejligheder og hver dag. Ædel, håndbrun anilin læder, behandlet med åbne kanter, afrunder dette værdifulde indtryk.
Med det specielle tilbehør skiftemåtte og flaskevarmer, begge farvekoordineret, bliver Laila en perfekt bleetaske, som kvinde og mor med fastgørelsessystemet på bæltet kan gøre det meget let og på hver klapvogn og buggy fast og løst.
Også inkluderet er den foldbare, økologisk korrekte indkøbspose lavet af trykt foringsmateriale.

Produktdetaljer :
  • Dimensioner: 39x28x17cm
  • Materiale: nylon, læder
  • Vægt: 800 gr.

< stærk> Leveringsomfang:
  • Kosmetikpose
  • Indkøbstaske
  • Nøglering
  • Taskefastgørelse
  • Flaskeholder
  • Skiftemåtte
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topsellers

Petit amour Pusletaske Laila platin-mørkebrun
Petit amour Pusletaske Laila platin-mørkebrun
727 kr