Erstatningsforslag til udsolgte artikler

petit amour fastgørelsessystem til pusletasker HOOKS
p.t. udsolgt

petit amour fastgørelsessystem til pusletasker HOOKS


75 kr
Pris
68 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268084

petit amour fastgørelsessystem til pusletasker HOOKS
pusletaskefastgørelse til enhver barnevognstype klapvognstype. Fremstillet af robust sort nylonbånd og meget stabile karabinhager. Med velcrolukningen med metalkarabinhager kan alle pusletasker fra petit amour nu hurtigt, nemt og stilfuldt hænges på barnevognen. Installationen er let og kan blive på barnevognen. Pusletasken kan hænges på med sine ringe eller vedhængoption i metalkrogene og let tages af igen.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Pylamid

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller

Top mærker