Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
petit amour Ammeunderbukser Emily off white
-21%

petit amour Ammeunderbukser Emily off white


Størrelsesguide

126 kr
Pris
99 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
27 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A268133

petit amour Ammeunderbukser Emily off white
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Matchende trusser i off- White til amme- og graviditets-bh EMILIA og ammetop EMMA: forreste del med smukke blonder og diskret dekoreret med filigran sølvhjerte på en lille sløjfe, fordoblet med et blødt tylstof, så det ikke ser gennemsigtigt ud. På bagsiden er trusserne uigennemsigtige på grund af mikrostoffet af høj kvalitet. Trusserne sidder godt på hofterne og sidder stadig fantastisk godt efter graviditet og amning. Dette ammeundertøj er især populært under brudekjoler i hvide toner. De elegante ammetrusser kan suppleres med den matchende amme-bh EMILIA (helt i blonder) og/eller ammetoppen EMMA. Dette ammeundertøj i cremehvid er meget populært som et "bryllupssæt". Bemærk venligst, at vi allerede har taget højde for din ændrede figur under graviditeten i vores størrelsesberegning, og at du ikke bør bestille en størrelse større. "

Produktdetaljer:
  • Materiale: 85% polyamid, 15% elastan
  • Skånsom vaskecyklus ved 30 °C
  • Vask med lignende farver

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

petit amour Ammeunderbukser Emily off white
petit amour Ammeunderbukser Emily off white
126 kr
99 kr