Pepino  Småbørnssko Lenny nautic (medium)
Størrelsesguide

Pris
446 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315423

Pepino Småbørnssko Lenny nautic (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
RICOSTA har fremstillet børnesko i over 40 år. For de allermindste introducerede virksomheden mærket i 1978. Pepino mærke i 1978. Idéen bag det: Især små børn har brug for sko, der er optimalt tilpasset deres fødder under udvikling. I den følsomme vækstfase Pepino sko beskytter små børns fødder. Pepino Førstegangssko fremstilles med stor indsats og opmærksomhed på detaljer. Der stilles ekstremt høje krav til materialerne. RICOSTA bruger kun hudvenligt og testet læder og tekstiler og sikrer lang holdbarhed.

De bløde LENNY-sko til babysvømmere er fremstillet udelukkende af hvalloden. Uld af høj kvalitet giver de bedste slidegenskaber. Jomfruuld er vandafvisende, åndbar og holder fødderne varme. Den bløde indersål er udtagelig og hjælper med at finde den rigtige størrelse. Overdelen er let hævet og polstret og giver optimal støtte til de første skridt. Disse understøttes desuden af den skridsikre sål. En smuk og funktionel ledsager til de små.

Produktdetaljer:
  • Overdel: tekstil; Foring: uldforing.
  • Blød sål af naturgummi
  • Med snøre for perfekt pasform på foden
  • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
93 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pepino Småbørnssko Lenny nautic (medium)
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pepino  Småbørnssko Lenny nautic (medium)
Pepino Småbørnssko Lenny nautic (medium)
446 kr