Pepino Lav sko Skorpegrafit (medium)

Pepino Lav sko Skorpegrafit (medium)


Størrelsesguide
Variant:
 • Pepino Lav sko Crusty fuchsia (medium)
 • Pepino Lav sko Skorpegrafit (medium)
 • Pepino Lav sko Crusty se (medium)
 • Pepino Lav sko Crusty karry (medium)
 • Pepino Lav sko Crusty fuchsia (medium)

Pris
483 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315503

Pepino Lav sko Skorpegrafit (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
RICOSTA har fremstillet børnesko i over 40 år. I 1978 introducerede virksomheden mærket til de allermindste børn. Pepino mærke i 1978. Idéen bag det: Især små børn har brug for sko, der er optimalt tilpasset deres fødder under udvikling. I den følsomme vækstfase Pepino sko beskytter små børns fødder. Pepino Førstegangssko fremstilles med stor indsats og opmærksomhed på detaljer. Der stilles ekstremt høje krav til materialerne. RICOSTA bruger kun hudvenligt og testet læder og tekstiler og sikrer lang holdbarhed.

Små vinterfans vil få deres penge for pengene med CRUSTY low skoene fra PEPINO vil få noget for pengene. Skoene til børn har en varmende inderforing, der beskytter sarte børnefødder mod kulde og vådt vejr. De lave sko til børn lukkes ved hjælp af velcrolukninger, der er fastgjort til to remme. Det gør det nemt at lære at tage skoene af og på selvstændigt. Børnestøvlerne er desuden bæredygtige, fordi de er fremstillet af terra care ®, et økologisk garvet læder. Naturlæder fremmer også børneskoenes åndbarhed, hvilket har en gavnlig effekt på bærekomforten.

Produktdetaljer:
 • Overdel: læder; foring: varmt foring
 • Blød sål af naturgummi
 • Med velcrolukninger for perfekt pasform på foden
 • Bredde: medium (WMS)

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
93 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Pepino Lav sko Skorpegrafit (medium)
Pepino Lav sko Skorpegrafit (medium)
483 kr