Pepino Børnesko Chrisy se (medium)

Pepino Børnesko Chrisy se (medium)


Størrelsesguide
Variant:
  • Pepino Børnesko Chrisy se (medium)
  • Pepino Børnesko Chrisy curry (medium)
  • Pepino Børnesko Chrisy grus (medium)
  • Pepino Chrisy jeans med Børnesko (medium)
  • +2

Pris
483 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306390

Pepino Børnesko Chrisy se (medium)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
RICOSTA har fremstillet børnesko i over 40 år. I 1978 introducerede virksomheden mærket til de aller yngste børn. Pepino-mærket i 1978. Ideen bag det: Især små børn har brug for sko, der er optimalt tilpasset deres udviklende fødder. I den følsomme vækstfase beskytter Pepino sko små børns fødder. Pepino-første sko fremstilles med stor indsats og opmærksomhed på detaljer. Kravene til materialerne er ekstremt høje. RICOSTA bruger kun hudvenligt og testet læder og tekstiler og sikrer lang holdbarhed.

Med de smukke lave sko fra PEPINO erobrer børn deres verden trin for trin, fordi den fleksible, bløde sål lavet af naturgummi er designet med en grippy profil. De små kan tage på og tage unisex-modellen af ??ægte læder af med de to velcrolukninger i en tidlig alder. Læderindersålen kan også fjernes til luftning.

Produktdetaljer:
  • Overdel: For og indersål: læder.
  • Blød sål lavet af naturgummi
  • Med velcrolukninger til perfekt pasform på foden
  • Bredde: medium (WMS)

Tilbehør

Pris
52 kr
Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Pepino Børnesko Chrisy se (medium)
Pepino Børnesko Chrisy se (medium)
483 kr