Peg-Pérego Selesystem Kit Auto til barnevognskasse Culla Elite
Peg-Pérego Selesystem Kit Auto til barnevognskasse Culla Elite
761 kr
Pris inkl. moms

Peg-Pérego Selesystem Kit Auto til barnevognskasse Culla Elite


Pris
761 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A263234

Peg-Pérego Selesystem Kit Auto til barnevognskasse Culla Elite
Selesystemet byder på en sikker montering af barnevognskassen Culla Elite i bilen (gruppe 0).

Produktdetaljer:
  • Nødvendigt tilbehør til montering af Navetta XL i bilen
  • Består af en sele og seleadaptere
  • Med forbedret selepolstringer.
  • Selen kan nemt og hurtigt justeres i længden og dermed tilpasses babyens kropsstørrelse
  • Særdeles egnet til nyfødte, baby ligger anatomisk korrekt
  • Barnevognskassen Navetta XL kan i kombination med Kit-Auto (skal købes separat) anvendes i bilen (gruppe 0, 0-10 kg), testet og tilladt ifølge (ECE R44/04)
Tekniske detaljer:
  • Passer til: Culla Elite
  • Rengøring: Kan tørres af med en fugtig klud

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

Peg-Perego

Med familien i fokus

Peg-Pérego blev grundlagt af Lucio Pérego i 1949 og er en italiensk, familieejet virksomhed, som succesfuldt har udviklet innovative produkter af høj kvalitet gennem de sidste årtier. Virksomheden producerer i Italien, USA, Brasilien samt Canada og sælger deres eftertragtede produkter globalt. Peg-Pérego er drevet af at udvide deres produktionsmetoder, for altid at leve op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Dette genspejles såvel i produkternes internationale popularitet som i de mangfoldige og godkendte testresultater. Peg-Péregos mål er at gøre hverdagen nemmere for familier, af hvilke grunde de fokuserer på at frembringe moderne produkter med funktionelle, innovative og brugervenlige funktioner. Mange års erfaring på det internationale marked har resulteret i, at familievirksomheden Peg-Pérego kan tilbyde en bred vifte af mange forskellige produkter inde for kategorierne autostole, barnevogne, klapvogne, tvillingevogne, højstole, pusletasker, m.m. Derudover producerer Peg-Pérego også praktisk barnevognstilbehør, for eksempel i form af adaptere, sædeindlæg, transporttasker og solskærme.

Vores Topseller

Peg-Pérego Selesystem Kit Auto til barnevognskasse Culla Elite
761 kr
Top mærker