10% EKSTRA JULERABAT!
10% EKSTRA JULERABAT!
Rabatkode:
STKT6059
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Peg-Pérego Regnslag Cover All til barnevognslift
p.t. udsolgt

Peg-Pérego Regnslag Cover All til barnevognslift

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!
501 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A207182

Peg-Pérego Regnslag Cover All til barnevognslift
Stabilt regnslag, kan anvendes i kombination med modellerne Navetta XL, Elite, POP-UP og Culla.

Produktdetaljer:
  • Regnslaget er udstyret med et bånd
  • Beskytter både børn samt barnevogn mod dårligt vejr
  • Gennemsigtigt design, således at dit barn stadigvæk kan udforske verdenen
  • Med net på siderne til forbedret luftciculation
  • Kompatibel med: Navetta XL, Culla, Pop-Up

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Peg-Perego

Med familien i fokus

Peg-Pérego blev grundlagt af Lucio Pérego i 1949 og er en italiensk, familieejet virksomhed, som succesfuldt har udviklet innovative produkter af høj kvalitet gennem de sidste årtier. Virksomheden producerer i Italien, USA, Brasilien samt Canada og sælger deres eftertragtede produkter globalt. Peg-Pérego er drevet af at udvide deres produktionsmetoder, for altid at leve op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Dette genspejles såvel i produkternes internationale popularitet som i de mangfoldige og godkendte testresultater. Peg-Péregos mål er at gøre hverdagen nemmere for familier, af hvilke grunde de fokuserer på at frembringe moderne produkter med funktionelle, innovative og brugervenlige funktioner. Mange års erfaring på det internationale marked har resulteret i, at familievirksomheden Peg-Pérego kan tilbyde en bred vifte af mange forskellige produkter inde for kategorierne autostole, barnevogne, klapvogne, tvillingevogne, højstole, pusletasker, m.m. Derudover producerer Peg-Pérego også praktisk barnevognstilbehør, for eksempel i form af adaptere, sædeindlæg, transporttasker og solskærme.