Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Peg Perego Re board er Primo Viaggio 360 i-Size Lunar
-26%
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
3.638 kr
Pris
2.700 kr
Fri fragt
Du sparer
938 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306382

EAN: 8005475411629

Peg Perego Re board er Primo Viaggio 360 i-Size Lunar
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-Size Re board er Primo Viaggio 360 er designet til babyer fra fødslen og op til 105 cm høje og 18 kg (ca. 4 år). Dette gør det muligt for barnet at køre i bagudvendt stilling i særlig lang tid, når det rejser i bil, hvilket anses for at være den sikreste metode. Med den integrerede i-Size base er sædet certificeret i henhold til den nye i-Size standard. Den bruges fra fødslen mod kørselsretningen og kan også vendes og bruges i kørselsretningen, hvis det er nødvendigt, fra 15 måneder og 76 cm.

Da barnestolen nemt kan drejes mod bildøren, er det også en leg for forældre og barn at komme ind og ud af bilen. Sædets hældning kan justeres individuelt, så barnet kan ligge komfortabelt i en tilbagelænet stilling under en lur.

Sidemonterede kinetiske vinger giver barnet ekstra beskyttelse og holder kræfterne væk i tilfælde af en sidekollision. Hovedstøtten med sidekollisionsbeskyttelse kan justeres 6 gange i højden og dermed tilpasses optimalt til barnet. Den fleksible sædereduktion tilpasser sig barnets vækst og sikrer maksimal komfort, støtte og sikkerhed.

Produktdetaljer:
 • Bagudvendt fra 45 cm til 105 cm (fra fødslen til ca. 4 år).
 • Fremadvendt fra 76-105 cm (max. 18 kg, tidligst fra 15 måneder)
 • Bagvæggen på i-Size basen giver ekstra beskyttelse af barnet i tilfælde af en påkørsel bagfra
 • Kinetiske vinger kan foldes ud afhængigt af sædets position og giver ekstra beskyttelse
 • Sidekollisionsbeskyttelse ASIP (Adjustable Side Impact Protection ) 6 vejs justerbar
 • To-trins sædereduktion tilpasser sig optimalt til barnets vækst
 • Integreret seleclips holder selen på plads
 • Sædets vinkel kan justeres individuelt ved hjælp af en drejeknap på forsiden af sædet, både når sædet er monteret mod kørselsretningen og i kørselsretningen.
 • Sædet kan nemt drejes mod bildøren med en enkelt håndbevægelse
 • Bælteholdere på siderne holder den uspændte sele klar til næste gang barnet sætter sig i sædet
 • 5-punkts-sele med bæltepuder og sikkerhedslås
Tekniske detaljer:
 • Mål i kørselsretningen (længde x bredde x højde): 63 x 44 x 63-70 cm.
 • Mål mod kørselsretningen (længde x bredde x højde): 70 x 44 x 48-58 cm
 • Vægt: 15,7 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Peg-Perego

Med familien i fokus

Peg-Pérego blev grundlagt af Lucio Pérego i 1949 og er en italiensk, familieejet virksomhed, som succesfuldt har udviklet innovative produkter af høj kvalitet gennem de sidste årtier. Virksomheden producerer i Italien, USA, Brasilien samt Canada og sælger deres eftertragtede produkter globalt. Peg-Pérego er drevet af at udvide deres produktionsmetoder, for altid at leve op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Dette genspejles såvel i produkternes internationale popularitet som i de mangfoldige og godkendte testresultater. Peg-Péregos mål er at gøre hverdagen nemmere for familier, af hvilke grunde de fokuserer på at frembringe moderne produkter med funktionelle, innovative og brugervenlige funktioner. Mange års erfaring på det internationale marked har resulteret i, at familievirksomheden Peg-Pérego kan tilbyde en bred vifte af mange forskellige produkter inde for kategorierne autostole, barnevogne, klapvogne, tvillingevogne, højstole, pusletasker, m.m. Derudover producerer Peg-Pérego også praktisk barnevognstilbehør, for eksempel i form af adaptere, sædeindlæg, transporttasker og solskærme.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Peg Perego Re board er Primo Viaggio 360 i-Size Lunar
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers