Peg Perego blepose All Day Bag New Life
Variant:
 • Peg Perego blepose All Day Bag New Life
 • Peg-Pérego Pusletaske All Day Bag Ebony
 • Peg Perego blepose All Day Bag Luxe Mirage
 • Peg Perego blepose All Day Bag Onyx

Pris
711 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289264

EAN: 8005475407691

Peg Perego blepose All Day Bag New Life
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den elegante blepose passer til PegPerego Ypsi-modellerne og kan fastgøres til skubbehåndtaget takket være de to kroge til venstre og højre. Den aftagelige skiftemåtte er ideel til rejser for at skifte babys bleer hygiejnisk overalt.

Tasken kan bæres behageligt på håndtaget eller hænges rundt om skulderen med stroppen. En lynlås sikrer indholdet, flere små rum indeni giver orden. Elegante broderier gør bleposen til et blikfang.

For et par måneder siden præsenterede Peg Perego Ypsi New Life-kombi-klapvognen på messen Playful Living i Milano, som er lavet af den innovative og miljøvenlige New Life-stof.

Stoffet, udviklet og produceret af den italienske gruppe Sinterama, er lavet af polyesterfibre af høj kvalitet, som er fremstillet af brugte plastflasker og genanvendt i Italien.

Det mekaniske , ikke-kemisk proces er 100% certificeret i Italien.

50 plastflasker er tilstrækkelige til at dække Ypsi-vognen. Bæredygtighed og innovation er meget vigtig for os som Peg Perego-mærket, hvorfor vi har valgt NEWLIFE ™ -kollektionen. Dette design og den høje kvalitet kombineret med bæredygtig tigerproduktion når hjertet af enhver miljøbevidst familie.

Denne proces kan spare op til 60% energi, 32% CO2-emission og 94% vandforbrug.

Produktdetaljer:
 • Kompatibel med Ypso-modellerne
 • Bæredygtig
 • Kroge til venstre og højre praktisk fastgjort til skubben håndtag
 • Fjernbar skiftemåtte
 • Komfortabelt bærehåndtag
 • Flere små rum inde i
Tekniske detaljer:
 • Dimensioner (længde x bredde x højde): 60 x 44 x 13 cm
 • Vægt: 0,5 kg
 • Rengøring: Håndvaskeligt til højst 30 ° C

Tilbehør

Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Peg-Perego

Med familien i fokus

Peg-Pérego blev grundlagt af Lucio Pérego i 1949 og er en italiensk, familieejet virksomhed, som succesfuldt har udviklet innovative produkter af høj kvalitet gennem de sidste årtier. Virksomheden producerer i Italien, USA, Brasilien samt Canada og sælger deres eftertragtede produkter globalt. Peg-Pérego er drevet af at udvide deres produktionsmetoder, for altid at leve op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Dette genspejles såvel i produkternes internationale popularitet som i de mangfoldige og godkendte testresultater. Peg-Péregos mål er at gøre hverdagen nemmere for familier, af hvilke grunde de fokuserer på at frembringe moderne produkter med funktionelle, innovative og brugervenlige funktioner. Mange års erfaring på det internationale marked har resulteret i, at familievirksomheden Peg-Pérego kan tilbyde en bred vifte af mange forskellige produkter inde for kategorierne autostole, barnevogne, klapvogne, tvillingevogne, højstole, pusletasker, m.m. Derudover producerer Peg-Pérego også praktisk barnevognstilbehør, for eksempel i form af adaptere, sædeindlæg, transporttasker og solskærme.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Peg Perego blepose All Day Bag New Life
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

Peg Perego blepose All Day Bag New Life
711 kr