Peg Perego bleie rygsæk Moon stone

Peg Perego bleie rygsæk Moon stone


Variant:
  • Peg Perego bleie rygsæk Moon stone
  • Peg Perego skiftende rygsæk Black Shine
  • Peg Perego skiftende rygsæk City Grey
  • Peg Perego bleerygsæk Graphic Guld
  • +2

Pris
605 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A306154

EAN: 8005475414910

Peg Perego bleie rygsæk Moon stone
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den elegante skiftetaske passer til Peg Perego-modellerne. Den aftagelige skiftemåtte er ideel til at skifte babyen hygiejnisk overalt på farten.

Tasken kan bæres komfortabelt ved håndtaget eller hænges om skulderen med skulderremmene. En lynlås sikrer indholdet, og forskellige små rum indvendigt holder orden på tingene.

Produktdetaljer:
  • Praktisk og elegant skiftetaske med skiftemåtte.
  • Aftagelig, polstret skiftemåtte (vaskbar) som behageligt liggeunderlag til at ligge på farten, mål 60 x 44 cm
  • Forskellige udvendige og indvendige rum til mange babyredskaber
  • Bærende skulderremme, der kan justeres individuelt i længden
  • Bærehåndtag

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Peg-Perego

Med familien i fokus

Peg-Pérego blev grundlagt af Lucio Pérego i 1949 og er en italiensk, familieejet virksomhed, som succesfuldt har udviklet innovative produkter af høj kvalitet gennem de sidste årtier. Virksomheden producerer i Italien, USA, Brasilien samt Canada og sælger deres eftertragtede produkter globalt. Peg-Pérego er drevet af at udvide deres produktionsmetoder, for altid at leve op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Dette genspejles såvel i produkternes internationale popularitet som i de mangfoldige og godkendte testresultater. Peg-Péregos mål er at gøre hverdagen nemmere for familier, af hvilke grunde de fokuserer på at frembringe moderne produkter med funktionelle, innovative og brugervenlige funktioner. Mange års erfaring på det internationale marked har resulteret i, at familievirksomheden Peg-Pérego kan tilbyde en bred vifte af mange forskellige produkter inde for kategorierne autostole, barnevogne, klapvogne, tvillingevogne, højstole, pusletasker, m.m. Derudover producerer Peg-Pérego også praktisk barnevognstilbehør, for eksempel i form af adaptere, sædeindlæg, transporttasker og solskærme.

Vores Topsellers

Peg Perego bleie rygsæk Moon stone
Peg Perego bleie rygsæk Moon stone
605 kr