Peg Perego ble taske Borsa Mon Amour Special Edition

Peg Perego ble taske Borsa Mon Amour Special Edition


Variant:
 • Peg Perego ble taske Borsa Mon Amour Special Edition
 • Peg-Pérego Pusletaske Borsa Luxe Mirage

Pris
709 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A270080

EAN: 8005475387153

Peg Perego ble taske Borsa Mon Amour Special Edition
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Praktisk skiftetaske med skiftemåtte, der passer til alle aktuelle klapvognsmodeller fra PegPerego.

Indvendigt er posen beklædt med plastik, så den kan rengøres meget godt og forbliver hygiejnisk vedligeholdt. Den aftagelige, polstrede skiftemåtte (som også er belagt og vaskbar) fungerer som en behagelig overflade at ligge på, når du er ude.

De små karabinhager gør det nemt at fastgøre tasken til barnevognen eller klapvognen.

Produktdetaljer:
 • Indvendig plastbelagt: let at rengøre og hygiejnisk.
 • Den aftagelige skiftemåtte kan bruges som en behagelig liggeflade
 • Forskellige udvendige og indvendige rum til mange babyredskaber
 • Karabinhage til nem fastgørelse
 • Bærende skulderrem, der kan justeres individuelt i længden
 • Passer til: Book Plus, Book 51, Book 51S, Book S, Book S, Book Cross , Book, Booklet, Pliko P3, Aria Shopper, Si, Culla Elite, Aria Shopper Twin, Duette Piroet, Triplette Piroet
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 17,5 x 44 x 60 cm
 • Vægt: 0,5 kg
 • Rengøring: Kan vaskes i hånden ved højst 30 °C

Tilbehør

Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Peg-Perego

Med familien i fokus

Peg-Pérego blev grundlagt af Lucio Pérego i 1949 og er en italiensk, familieejet virksomhed, som succesfuldt har udviklet innovative produkter af høj kvalitet gennem de sidste årtier. Virksomheden producerer i Italien, USA, Brasilien samt Canada og sælger deres eftertragtede produkter globalt. Peg-Pérego er drevet af at udvide deres produktionsmetoder, for altid at leve op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Dette genspejles såvel i produkternes internationale popularitet som i de mangfoldige og godkendte testresultater. Peg-Péregos mål er at gøre hverdagen nemmere for familier, af hvilke grunde de fokuserer på at frembringe moderne produkter med funktionelle, innovative og brugervenlige funktioner. Mange års erfaring på det internationale marked har resulteret i, at familievirksomheden Peg-Pérego kan tilbyde en bred vifte af mange forskellige produkter inde for kategorierne autostole, barnevogne, klapvogne, tvillingevogne, højstole, pusletasker, m.m. Derudover producerer Peg-Pérego også praktisk barnevognstilbehør, for eksempel i form af adaptere, sædeindlæg, transporttasker og solskærme.

Vores Topsellers

Peg Perego ble taske Borsa Mon Amour Special Edition
Peg Perego ble taske Borsa Mon Amour Special Edition
709 kr