Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Peg Perego bærepose Hæfte 50 Man Amour
p.t. udsolgt

Peg Perego bærepose Hæfte 50 Man Amour


Variant:
 • Peg Perego bærepose Hæfte 50 Man Amour
  p.t. udsolgt
 • Peg Perego-taske Hæfte 50 Polo

Pris
989 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289276

EAN: 8005475409640

Peg Perego bærepose Hæfte 50 Man Amour
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bæreposen gør buggy til en barnevogn fra fødslen.

Bæreposen placeres i buggyen med ryglænet helt nede og fastgøres i begge ender med en borrelås. Babyen ligger i en behagelig højde i bæreposen og er sikkert og optimalt beskyttet mod vind og vejr.

produktdetaljer:
 • Blød taske med bærehåndtag
 • Topafdækning kan åbnes i midten, så du hurtigt og nemt kan komme ind
 • Hætte kan foldes op
 • Integreret vindbeskyttelse i toploftet
Tekniske detaljer:
 • Indvendige dimensioner (længde x bredde): 66 x 27 cm
 • Eksterne dimensioner (længde x bredde x højde): 72 x 36 x 42 cm
 • Vægt 2,5 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Peg-Perego

Med familien i fokus

Peg-Pérego blev grundlagt af Lucio Pérego i 1949 og er en italiensk, familieejet virksomhed, som succesfuldt har udviklet innovative produkter af høj kvalitet gennem de sidste årtier. Virksomheden producerer i Italien, USA, Brasilien samt Canada og sælger deres eftertragtede produkter globalt. Peg-Pérego er drevet af at udvide deres produktionsmetoder, for altid at leve op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Dette genspejles såvel i produkternes internationale popularitet som i de mangfoldige og godkendte testresultater. Peg-Péregos mål er at gøre hverdagen nemmere for familier, af hvilke grunde de fokuserer på at frembringe moderne produkter med funktionelle, innovative og brugervenlige funktioner. Mange års erfaring på det internationale marked har resulteret i, at familievirksomheden Peg-Pérego kan tilbyde en bred vifte af mange forskellige produkter inde for kategorierne autostole, barnevogne, klapvogne, tvillingevogne, højstole, pusletasker, m.m. Derudover producerer Peg-Pérego også praktisk barnevognstilbehør, for eksempel i form af adaptere, sædeindlæg, transporttasker og solskærme.

Vores Topseller