Peg-Pérego Babyautostol Viaggio FF105 PoloPeg-Pérego Babyautostol Viaggio FF105 Polo

Peg-Pérego Babyautostol Viaggio FF105 Polo


Variant:
  • Peg-Pérego Babyautostol Viaggio FF105 Polo
  • Peg-Pérego Babyautostol Viaggio FF105 Ebony
  • Peg-Pérego Babyautostol Viaggio FF105 Marte

1.699 kr
Pris
1.656 kr
Fri fragt
Du sparer
43 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A262712

EAN: 8005475392942

Peg-Pérego Babyautostol Viaggio FF105 Polo
Den nye autostol med i-Size standard fra 71 til 105 cm, op til 20 kg og til børn i alderen ca. 1-4 år.

Kan ved hjælp af den højdejusterbare sidebeskyttelse tilpasses individuelt til dit barns størrelse. Sædet kan vippes, så barnet også kan ligge ned for at sove. Den integrerede 5-punkts sikkerhedssele bliver holdt sammen af en klips, så den ikke glider ned over skuldrene, og barnet kan ikke kravle ubemærket ud af selen.
Gennem den komfortable sidepolstring er hovedet altid optimalt beskyttet. Med den integrerede sædeformindsker kan dit barn sidde optimalt. Selen kan justeres, så dit barn kan sidde komfortabelt og sikkert. Den praktiske flaskeholder sikrer, at flasken forbliver inden for rækkevidde af barnet.

Sædet kan kun bruges med Peg Perego i-Size basen (sælges separat), som er den samme base, der bruges til autostolen Primo Viaggio i-Size.

Med særdeles komfortabelt og blødt betræk. Det er aftageligt og kan vaskes ved maks. 30 grader håndvask.

Tekniske detaljer:
  • 9 til 20 kg
  • Fra 71 - 105 cm
  • i-Size Standard
  • Ikke godkendt til brug i fly
  • Inklusiv kopholder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Peg-Perego

Med familien i fokus

Peg-Pérego blev grundlagt af Lucio Pérego i 1949 og er en italiensk, familieejet virksomhed, som succesfuldt har udviklet innovative produkter af høj kvalitet gennem de sidste årtier. Virksomheden producerer i Italien, USA, Brasilien samt Canada og sælger deres eftertragtede produkter globalt. Peg-Pérego er drevet af at udvide deres produktionsmetoder, for altid at leve op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Dette genspejles såvel i produkternes internationale popularitet som i de mangfoldige og godkendte testresultater. Peg-Péregos mål er at gøre hverdagen nemmere for familier, af hvilke grunde de fokuserer på at frembringe moderne produkter med funktionelle, innovative og brugervenlige funktioner. Mange års erfaring på det internationale marked har resulteret i, at familievirksomheden Peg-Pérego kan tilbyde en bred vifte af mange forskellige produkter inde for kategorierne autostole, barnevogne, klapvogne, tvillingevogne, højstole, pusletasker, m.m. Derudover producerer Peg-Pérego også praktisk barnevognstilbehør, for eksempel i form af adaptere, sædeindlæg, transporttasker og solskærme.

Vores Topsellers

Peg-Pérego Babyautostol Viaggio FF105 Polo
1.699 kr
1.656 kr