Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Peg Perego Babyautostol Primo Viaggio i-Size New LifePeg Perego Babyautostol Primo Viaggio i-Size New Life
p.t. udsolgt

Peg Perego Babyautostol Primo Viaggio i-Size New Life


Variant:

Pris
3.024 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289025

EAN: 8005475408865

Peg Perego Babyautostol Primo Viaggio i-Size New Life
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Primo Viaggio i-Size spædbarnsbærer er velegnet til børn op til 83 cm høje eller op til 15 måneders alder og opfylder sammen med i-Size Isofix-basen (inkluderet) den nye i-Size-standard. Det komfortable sæde med sædetemperator kan tilpasses individuelt til babyen. Den justerbare sidebeskyttelse sikrer maksimal sikkerhed under kørsel. Sædet kan bruges enten med sin Isofix-base eller med køretøjets 3-punktsbælte og er derfor fleksibel. Spædbarnsbæreren kan monteres Adapter behageligt på de aktuelle Peg Perego-rammer uden behov for et separat sæde.

I den store børnesædetest 05/2019 i Stiftung Warentest og ADAC scorede babybilsædet GODE (1,6). Ved ADAC fremkom det som gruppetestvinderen for spædbils bilsæder op til 18 måneder med et meget godt crashtestresultat (1.4).

For et par måneder siden præsenterede Peg Perego Ypsi New Life-kombi-klapvognen på Playful Living-messen i Milano, lavet af det innovative og miljøvenlige stof, New Life.

Stoffet, udviklet og produceret af den italienske gruppe Sinterama, er lavet af polyesterfibre af høj kvalitet, der er udvundet fra brugte plastflasker og genanvendt i Italien.

Den mekaniske, ikke-kemiske proces er 100% certificeret i Italien.

50 plastflasker er nok til at dække Ypsi-vognen. Bæredygtighed og innovation er meget vigtige for os som mærket Peg Perego, det er derfor, vi har valgt NEWLIFE ™ - kollektionen. Dette design og den høje kvalitet kombineret med bæredygtig tigerproduktion når hjertet af enhver miljøbevidst familie.

Denne proces kan spare op til 60% energi, 32% CO2-emission og 94% vandforbrug.

produktoplysninger:
 • Kan bruges fra fødslen op til en højde på 83 cm eller indtil babyen er 15 måneder gammel
 • Babyen kører baglæns
 • Rummeligt og blødt polstret sæde / liggende område, ergonomisk designet
 • Udvidelig solskærm, der fuldstændigt beskytter babyen mod sol og vind
 • Justerbar beskyttelse mod sideslag, kan justeres individuelt til babyen
 • Beskyttelses- og ergonomisk sædehæmmer til brug fra fødslen, fjernes når babyen er i en passende størrelse
 • Praktisk bæltespænder på den forreste del af baby sæde
 • Skulder puder og skridt puder
 • Tilsvarende Isofix base med trafiklys system til sikker installation i bilen,
 • Babysædet er indsat der med onl y et håndtag og behøver ikke længere at fastgøres separat
 • Om nødvendigt kan bilsædet også bruges sammen med det 3-punkts sikkerhedssele i bilen, hvis der ikke er nogen Isofix-enheder til rådighed
 • Drejeligt bærehåndtag
 • Uafhængigt indstillelig baldakin med UV-beskyttelse (UPF 50+)
 • dæksel aftageligt, håndvaskbart til højst 30 ° C

Tekniske detaljer:
 • Vægt babystol: 4,5 kg
 • Vægt i-størrelse base: 5,2 kg
 • Ydre dimensioner (længde x bredde x højde): 44 x 66 x 67 cm
 • sædebredde: 30 cm
 • sædelængde: 30 cm
 • længde på ryglænet: 46 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Peg-Perego

Med familien i fokus

Peg-Pérego blev grundlagt af Lucio Pérego i 1949 og er en italiensk, familieejet virksomhed, som succesfuldt har udviklet innovative produkter af høj kvalitet gennem de sidste årtier. Virksomheden producerer i Italien, USA, Brasilien samt Canada og sælger deres eftertragtede produkter globalt. Peg-Pérego er drevet af at udvide deres produktionsmetoder, for altid at leve op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Dette genspejles såvel i produkternes internationale popularitet som i de mangfoldige og godkendte testresultater. Peg-Péregos mål er at gøre hverdagen nemmere for familier, af hvilke grunde de fokuserer på at frembringe moderne produkter med funktionelle, innovative og brugervenlige funktioner. Mange års erfaring på det internationale marked har resulteret i, at familievirksomheden Peg-Pérego kan tilbyde en bred vifte af mange forskellige produkter inde for kategorierne autostole, barnevogne, klapvogne, tvillingevogne, højstole, pusletasker, m.m. Derudover producerer Peg-Pérego også praktisk barnevognstilbehør, for eksempel i form af adaptere, sædeindlæg, transporttasker og solskærme.

Vores Topseller