Pampers Svømmeble Splashers str. 5  Bærepakke 22 stk.

Pampers Svømmeble Splashers str. 5 Bærepakke 22 stk.

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
133 kr
Pris inkl. moms
(6,05 kr / Stk)

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A210654

Pampers Svømmeble Splashers str. 5 Bærepakke 22 stk.
Den perfekte svømmeble til de helt små! Materialet er absorberende indervendigt, opsuger ikke vandet udenfra. Ribene gør det nemmere at skifte bleen. Pampers svømmebleer kan fås i størrelserne 3-4, 5 og 6.

Produktdetaljer:
  • Opsuger ikke vand
  • Elastiske rib for maksimal komfort
  • Ribene gør det nemmere at skifte bleen
  • Sesame Street design
  • Tilgængelige i størrelserne 3-4, 5 og 6.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pampers

Pampers – pasform og sugeevne i højeste kvalitet

Pampers er verdenskendt og har i mere end 4 årtier produceret mærkebleer. I samarbejde med eksperter, læger og forældre har firmaet således kunnet byde på innovative produkter, som lever op til barnets behov. Børns udvikling gennemgår de første år så mange forskellige trin, så der kræves bleer som er specielt tilpasset barnets udvikling. Der er således forskel om en nyfødt blot ligger ned eller om et barn løber rund og opdager sin verden. Barnets tendens til øm hud og den krævede pasform kan også være meget forskellig og det er alt sammen aspekter, som kræver forskellige bleer og klude. Pampers sætter fokus på barnets velfærd og understøtter blandt andet Unicefs kamp mod stivkrampe.
Pampers Svømmeble Splashers str. 5 Bærepakke 22 stk.
133 kr