❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Pampers Splash ers størrelse 4-5, 11 engangsbleer

Pampers Splash ers størrelse 4-5, 11 engangsbleer


Pris
55 kr
(5 kr / Stk)
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A296595

EAN: 8001090698384

Pampers Splash ers størrelse 4-5, 11 engangsbleer
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Pampers Spashers flydende bleer tillader din baby at plaske rundt i vandet uden at bekymre sig. Pampers Splash De opsuger ikke vand som almindelige bleer og er derfor behagelige at have på under både våde og tørre forhold. Manchetter med dobbeltben sidder tæt omkring babyens ben for sikker beskyttelse mod lækage. Dette gør dem ideelle til poolen, stranden og meget mere. Pampers Splash erne er udstyret med en unik blebånd, der strækker sig rundt, så svømmebleerne tilpasser sig som en badedragt og er lette at tage på og tage af - selv når de er våde. Pampers Splash ers kan også hurtigt fjernes og udskiftes takket være de åbne sider. De vandinspirerede designs får dem til at ligne ægte badetøj. Med Pampers Splash ers er en dag ved poolen endnu sjovere.

produktoplysninger:
  • Pampers Splash he engangs svømmeble: Designet til vand sjov ved poolen på stranden
  • Bleer blødes ikke helt i vand som normalt for en optimal pasform i våd eller tør tilstand
  • Manchetter med dobbelt ben passer komfortabelt rundt om babyens ben for at forhindre lækage
  • Rundt omkring elastisk blebånd giver en behagelig pasform af en badedragt
  • De let teerbare sider forenkler hurtig skift af bleen
  • Med vandet -inspirerede motiver de ligner ægte badetøj

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pampers

Pampers – pasform og sugeevne i højeste kvalitet

Pampers er verdenskendt og har i mere end 4 årtier produceret mærkebleer. I samarbejde med eksperter, læger og forældre har firmaet således kunnet byde på innovative produkter, som lever op til barnets behov. Børns udvikling gennemgår de første år så mange forskellige trin, så der kræves bleer som er specielt tilpasset barnets udvikling. Der er således forskel om en nyfødt blot ligger ned eller om et barn løber rund og opdager sin verden. Barnets tendens til øm hud og den krævede pasform kan også være meget forskellig og det er alt sammen aspekter, som kræver forskellige bleer og klude. Pampers sætter fokus på barnets velfærd og understøtter blandt andet Unicefs kamp mod stivkrampe.

Vores Topsellers

Pampers Splash ers størrelse 4-5, 11 engangsbleer
55 kr
(5 kr / Stk)