Pampers Harmonie størrelse 2 mini 4 - 8 kg månedskasse 132 bleer
Bæredygtig
Pampers Harmonie størrelse 2 mini 4 - 8 kg månedskasse 132 bleer

Pampers Harmonie størrelse 2 mini 4 - 8 kg månedskasse 132 bleer


Pris
297 kr
(2,25 kr / Stk)
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315704

EAN: 8006540156384

Pampers Harmonie størrelse 2 mini 4 - 8 kg månedskasse 132 bleer
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Skånsom beskyttelse af huden. Med plantebaserede ingredienser. Pampers Harmonie-bleer er fremstillet af førsteklasses bomuld og bløde, plantebaserede og andre omhyggeligt udvalgte materialer. De er dermatologisk testet og er skånsomme mod barnets hud.De indeholder 0 % parfume, lotion og 26 EU-parfumeallergener og giver op til 12 timer Pampers tørhed. De har søde Design s og har Pampers urinindikatoren: du og din baby vil elske dem. Pampers Harmonie-bleer har en kraftig absorberende kerne af bæredygtigt produceret cellulose og er certificeret i henhold til Oeko-Tex Standard 100, en af de vigtigste certificeringer i verden.

Produktdetaljer:
  • Pampers Harmonie-bleer er dermatologisk testet
  • Fremstillet af førsteklasses bomuld og bløde, plantebaserede materialer
  • 0% lotion, parfume og 26 EU-parfumeallergenerne
  • Op til 12 timer Pampers tørhed
  • Bæredygtigt produceret cellulose
  • Certificeret Standard 100 af Oeko-Tex
  • Emballagen indeholder plantebaserede materialer

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

miljøvenlig produktion

Virksomheder med miljøvenlig produktion omfatter producenter, der er bevidste om deres økologiske ansvar og handler derefter. Disse virksomheders fokus er produktion af højkvalitets og holdbare produkter. Dette omfatter ikke kun indkøb af bæredygtige råvarer, men også overvågning og optimering af produktionsprocesser. Målet er at bruge ressourcerne så effektivt som muligt og at undgå negative miljøpåvirkninger. Der er også et stort antal certifikater, som kendetegner produkter fra bæredygtig produktion. Disse omfatter for eksempel den nordiske svane, den grønne knap eller bluesign.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pampers

Pampers – pasform og sugeevne i højeste kvalitet

Pampers er verdenskendt og har i mere end 4 årtier produceret mærkebleer. I samarbejde med eksperter, læger og forældre har firmaet således kunnet byde på innovative produkter, som lever op til barnets behov. Børns udvikling gennemgår de første år så mange forskellige trin, så der kræves bleer som er specielt tilpasset barnets udvikling. Der er således forskel om en nyfødt blot ligger ned eller om et barn løber rund og opdager sin verden. Barnets tendens til øm hud og den krævede pasform kan også være meget forskellig og det er alt sammen aspekter, som kræver forskellige bleer og klude. Pampers sætter fokus på barnets velfærd og understøtter blandt andet Unicefs kamp mod stivkrampe.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pampers Harmonie størrelse 2 mini 4 - 8 kg månedskasse 132 bleer
5
317 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 289
 
4 stjerner
| 23
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pampers Harmonie størrelse 2 mini 4 - 8 kg månedskasse 132 bleer
Pampers Harmonie størrelse 2 mini 4 - 8 kg månedskasse 132 bleer
297 kr
(2,25 kr / Stk)