Pampers Bleer Premium Protection str. 4+ Jumbo Pack 9 - 18 kg 50 stk.
p.t. udsolgt

Pampers Bleer Premium Protection str. 4+ Jumbo Pack 9 - 18 kg 50 stk.

 • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
 • Forsendelsesfrit fra 500 kr
185 kr
Pris inkl. moms
(3,70 kr / Stk)

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A203942

Pampers Bleer Premium Protection str. 4+ Jumbo Pack 9 - 18 kg 50 stk.
Anbefalet af jordmødre - hudvenlighed: meget god. De silkebløde materialer sørger for den maksimale komfort til barnet. Bleerne er designet med enestående, absorberende kanaler, som holder fugtigheden væk fra barnets hud. Det doppelt-absorberingssystem suger fugtigheden hurtigt og pålideligt, således at barnets hud er optimalt beskyttet. En urinindikator lyser blå, så snart bleen bliver fugtig, således signaliseres der, om bleen skal skiftes De bløde, elastiske kanter tilpasser sig barnets krop individuelt.

Produktdetaljer:
 • Specielt designet til den bedste beskyttelse af huden.
 • Med 3-absoberende kanaler, bliver fugten fordelt jævnt og sikre dermed den bedste tørhed.
 • En urinindikator lyser så snart bleen bliver fugtig, således signaliserer den, om bleen skal skiftes
 • Enestående doppelt-absorberingssystem, som sørger for at beskytte barnets hud mod fugtighed
 • Enestående doppelt-absorberingssystem, som sørger for at beskytte barnets hud mod fugtighed
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Pampers

  Pampers – pasform og sugeevne i højeste kvalitet

  Pampers er verdenskendt og har i mere end 4 årtier produceret mærkebleer. I samarbejde med eksperter, læger og forældre har firmaet således kunnet byde på innovative produkter, som lever op til barnets behov. Børns udvikling gennemgår de første år så mange forskellige trin, så der kræves bleer som er specielt tilpasset barnets udvikling. Der er således forskel om en nyfødt blot ligger ned eller om et barn løber rund og opdager sin verden. Barnets tendens til øm hud og den krævede pasform kan også være meget forskellig og det er alt sammen aspekter, som kræver forskellige bleer og klude. Pampers sætter fokus på barnets velfærd og understøtter blandt andet Unicefs kamp mod stivkrampe.
  Top mærker