Pampers Bleer Baby Dry Pants str. 6 Mega Plus Pack 16+ kg 76 stk.

Pampers Bleer Baby Dry Pants str. 6 Mega Plus Pack 16+ kg 76 stk.

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

285 kr
238 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 47 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A203962

Pampers Bleer Baby Dry Pants str. 6 Mega Plus Pack 16+ kg 76 stk.
Da dit barn bliver mere aktivt jo større det bliver, kan det nogle gange godt blive til en udfordring at tage bleen på. Derfor har Pampers udviklet Baby-Dry Pants. Baby-Dry Pants kan nemt og hurtigt tages på og sørger for en tør ble op til 12 timer. Den praktiske pasform tilpasser sig barnets krops individuelt og sørger dermed for god komfort. Den innovative teknologi suger fugtigheden gennem 3 kanaler, som er fordelt i bleens kerne.

*I sammenligning med tideligere Pampers Pants modeller

Egenskaber:
  • Pampers Baby-Dry Pants er nemme at tage på
  • 3 absorberende kanaler: absorberer fugtigheden i bleen og sørger for at bleen kan holde sig tør i op til 12 timer.
  • Sugekræftige Micro Pearls: Micro Pearl absorberer fugtigheden i bleen og blokerer fugtigheden op til 12 timer
  • Blød som bomuld: For maksimal komfort til dit barn
  • Særlig åndbar: God luftcirculation som sørger for at bleen er tør og behagelig at have på.
  • Elastisk: De elastiske kanter sørger for at bleen tilpasser sig barnets krop individuelt og dermed er behagelig at have på
  • Nem at tage på: Bleen skal blot hives op Nem at tage af: Kan hurtigt åbnes ved siderne

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pampers

Pampers – pasform og sugeevne i højeste kvalitet

Pampers er verdenskendt og har i mere end 4 årtier produceret mærkebleer. I samarbejde med eksperter, læger og forældre har firmaet således kunnet byde på innovative produkter, som lever op til barnets behov. Børns udvikling gennemgår de første år så mange forskellige trin, så der kræves bleer som er specielt tilpasset barnets udvikling. Der er således forskel om en nyfødt blot ligger ned eller om et barn løber rund og opdager sin verden. Barnets tendens til øm hud og den krævede pasform kan også være meget forskellig og det er alt sammen aspekter, som kræver forskellige bleer og klude. Pampers sætter fokus på barnets velfærd og understøtter blandt andet Unicefs kamp mod stivkrampe.
Pampers Bleer Baby Dry Pants str. 6 Mega Plus Pack 16+ kg 76 stk.
285 kr
238 kr