Pampers Baby tørre bleebukser Str. 3 Midi 180 bleer 6 til 11 kg MånedskassePampers Baby tørre bleebukser Str. 3 Midi 180 bleer 6 til 11 kg Månedskasse

Pampers Baby tørre bleebukser Str. 3 Midi 180 bleer 6 til 11 kg Månedskasse


Pris
570 kr
(3,17 kr / Stk)
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produkter fra serien Pampers Baby Dry

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A238684

EAN: 8001090699893

Pampers Baby tørre bleebukser Str. 3 Midi 180 bleer 6 til 11 kg Månedskasse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med tiden bliver din baby mere aktiv og mindre og mindre stille, når du skifter bleer, hvilket gør det vanskeligt at sætte dem på. Så er det tid til baby Pampers tørbukser. Pampers baby-tørbukser er lette at trække op og giver op til 12 timers tørhed. Den praktiske pasform tilpasser sig babyens bevægelser og giver behagelig komfort. Sjælden evolutionsteknologi sikrer, at fugtighed er jævnt fordelt og bedre fanget gennem tre absorberende kanaler. For en ble, der er mindre træt næste morgen *. Med Pampers baby-tørre bukser kan du nemt skifte din babys ble når som helst, også når den gennemsøger (* sammenlignet med tidligere Pampers-bukser).

Produktdetaljer:
  • Antal bleer: 180 stykker
  • Pampere Baby-tørre bukser er meget nemme at tage på og tage af: Åbn blot siderne
  • Luftkanaler cirkulerer luft i bleen i op til 12 timers åndbar tørhed
  • Absorberende mikroperles absorberer og fælder fugt
  • Blød som bomuld for at holde din baby behagelig hele dagen
  • Strækbar bleje i linning og elastiske benmanchetter tilpasser sig perfekt til din babys bevægelser
  • Praktisk afklædning: Åbn blot siderne

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pampers

Pampers – pasform og sugeevne i højeste kvalitet

Pampers er verdenskendt og har i mere end 4 årtier produceret mærkebleer. I samarbejde med eksperter, læger og forældre har firmaet således kunnet byde på innovative produkter, som lever op til barnets behov. Børns udvikling gennemgår de første år så mange forskellige trin, så der kræves bleer som er specielt tilpasset barnets udvikling. Der er således forskel om en nyfødt blot ligger ned eller om et barn løber rund og opdager sin verden. Barnets tendens til øm hud og den krævede pasform kan også være meget forskellig og det er alt sammen aspekter, som kræver forskellige bleer og klude. Pampers sætter fokus på barnets velfærd og understøtter blandt andet Unicefs kamp mod stivkrampe.

Vores Topsellers

Pampers Baby tørre bleebukser Str. 3 Midi 180 bleer 6 til 11 kg Månedskasse
570 kr
(3,17 kr / Stk)