Pampers Baby Dry str. 4 Maxi 160 Bleer 9-14 kg Månedspakke
Bæredygtig
Pampers Baby Dry str. 4 Maxi 160 Bleer 9-14 kg Månedspakke

Pampers Baby Dry str. 4 Maxi 160 Bleer 9-14 kg Månedspakke


Variant:
  • Pampers Baby Dry str. 4 Maxi 160 Bleer 9-14 kg Månedspakke
  • Pampers Harmonie størrelse 4 Maxi 9 - 14 kg månedskasse 160 bleer

499 kr
Pris
484 kr
(3,03 kr / Stk)
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A266945

EAN: 8001841115979

Pampers Baby Dry str. 4 Maxi 160 Bleer 9-14 kg Månedspakke
Pampers Pure Protection bleer hjælper med at beskytte den sarte baby hud - lavet af materialer, der indeholder høj kvalitet bomuld og andre plante-baserede materialer.

0% parfume, latex (latex fra naturgummi) og bleget uden klor, 100% Pampers tørhed - dermatologisk testet for den sarte baby hud. Din babys hud fortjener kærlig pleje uden kompromis, så Pampers Pure Protection giver op til 12 timers tørhed. Du og din baby vil elske funktioner som moderne design og Pampers 'nyttige urinindikator. Pampers Pure Protection bleer er lavet med 100% vedvarende energi og ansvarlig produceret fluffmasse.

Produktdetaljer:
  • Indeholde : Månedspakke med 160 bleer
  • Pampers Pure Protection bleer er dermatologisk testet
  • Pampers Pure Protection bleer indeholder premium bomuld, plantebaserede materialer og andre nøje udvalgte materialer
  • Uden lotion, parfume, latex (naturgummilatex), EU 26 allergener og bleget uden klor
  • Holder op til 12 timer
  • Med moderne design og Pampers urin indikatoren
  • Lavet med 100% vedvarende energi

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
109 kr
(1.453,33 kr / 1l)

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pampers

Pampers – pasform og sugeevne i højeste kvalitet

Pampers er verdenskendt og har i mere end 4 årtier produceret mærkebleer. I samarbejde med eksperter, læger og forældre har firmaet således kunnet byde på innovative produkter, som lever op til barnets behov. Børns udvikling gennemgår de første år så mange forskellige trin, så der kræves bleer som er specielt tilpasset barnets udvikling. Der er således forskel om en nyfødt blot ligger ned eller om et barn løber rund og opdager sin verden. Barnets tendens til øm hud og den krævede pasform kan også være meget forskellig og det er alt sammen aspekter, som kræver forskellige bleer og klude. Pampers sætter fokus på barnets velfærd og understøtter blandt andet Unicefs kamp mod stivkrampe.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pampers Baby Dry str. 4 Maxi 160 Bleer 9-14 kg Månedspakke
5
304 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 288
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pampers Baby Dry str. 4 Maxi 160 Bleer 9-14 kg Månedspakke
Pampers Baby Dry str. 4 Maxi 160 Bleer 9-14 kg Månedspakke
499 kr
484 kr
(3,03 kr / Stk)