Pampers Baby-Dry str. 3 Midi (4-9 kg) månedspakke 198 styk
p.t. udsolgt

Pampers Baby-Dry str. 3 Midi (4-9 kg) månedspakke 198 styk


489 kr
Pris
364 kr
(1,84 kr / Stk)
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
125 kr (26%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A067264

Pampers Baby-Dry str. 3 Midi (4-9 kg) månedspakke 198 styk
Pampers Baby-Dry str. 3 Midi (4-9 kg) månedspakke 198 styk

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pampers

Pampers – pasform og sugeevne i højeste kvalitet

Pampers er verdenskendt og har i mere end 4 årtier produceret mærkebleer. I samarbejde med eksperter, læger og forældre har firmaet således kunnet byde på innovative produkter, som lever op til barnets behov. Børns udvikling gennemgår de første år så mange forskellige trin, så der kræves bleer som er specielt tilpasset barnets udvikling. Der er således forskel om en nyfødt blot ligger ned eller om et barn løber rund og opdager sin verden. Barnets tendens til øm hud og den krævede pasform kan også være meget forskellig og det er alt sammen aspekter, som kræver forskellige bleer og klude. Pampers sætter fokus på barnets velfærd og understøtter blandt andet Unicefs kamp mod stivkrampe.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Pampers Baby-Dry str. 3 Midi (4-9 kg) månedspakke 198 styk
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Top mærker