Our Generation - tilbehør Styling Curly Splendor

Our Generation - tilbehør Styling Curly Splendor


210 kr
Pris
156 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
54 kr-26%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300990

EAN: 062243253070

Our Generation - tilbehør Styling Curly Splendor
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gør din dukke til et krøllet hoved med det stilfulde tilbehør til tilbehør til krøller! Giv dine dukker et helt nyt look med en bølget eller krøllet frisure, der ikke skader din dukkehår. Sæt først den blomstrede salonkappe på din dukke for at holde tøjet rent og tørt. Brug den fine tågesprøjteflaske til let at dæmpe en del af dukkens hår med vand. Børst forsigtigt dette hårsektion ud og pakk det rundt om krøllet. Fastgør den snoede streng til dit hoved med en bobby pin. Lad derefter dukkens hår lufttørre. og voila - smukke krøller og bølger!

Husk at udsætte din dukke aldrig for varme! For at ændre krøllerne tilbage til glat hår skal du blot fugte dukkens hår igen med vand og børste det lige. Lad det lufttørre igen. Dine dukker vil elske at få et helt nyt look. Brug sættet til at opfriske krøller til dukker, der allerede har krøllet hår, eller blive rigtig kreative og lav nogle krøller til dine legeheste også!

Produktoplysninger:
  • Indhold: 1 hårbørste, 1 sprayflaske, 1 kam, 8 bobby pins, 6 curlers, 1 salonkappe.
  • alder: fra 3 år
Forsigtig!
Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare. Ikke egnet til børn under 3 år.
Behandl ikke dukkehår med varme!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Our Generation - tilbehør Styling Curly Splendor
Our Generation - tilbehør Styling Curly Splendor
210 kr
156 kr