Our Generation - Classroom Science Lab
Pris
321 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A307473

EAN: 062243344938

Our Generation - Classroom Science Lab
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Klæd dine dukker i laboratorieforklæden og beskyttelseshandskerne, så de er tilstrækkeligt beskyttede, mens de udfører deres eksperimenter.

Opsæt det mobile arbejdsbord med reagensglas, kolber og bægerglas og eksperimenter med interessante nye blandeteknikker. Bunsen-brænderen i sættet kan endda lyse op, så den ser endnu mere realistisk ud! Brug mini-mikroskopet, som også lyser op, til at undersøge og analysere de mindste detaljer. Objektivet i laboratoriet er endda funktionelt! Skelettmodellen er den perfekte måde for dig og dine dukker at lære om anatomi ... og det er også sjovt! Og det er sjovt på samme tid! Hvilket navn vil du give dit skelet? Vi kalder det ""Telly the Skelly!""

Brug det store periodiske system til at lære om de forskellige elementer sammen, og snart kan du fortælle kalium fra magnesium. Skriv alle dine vigtigste gennembrud i notesbogen, så du kan holde styr på nøjagtigt, hvornår du gjorde, hvilket vellykket eksperiment. Efter en så vellykket dag skal du sørge for at komme tilbage i morgen til endnu et eksperiment!

Produktoplysninger:
  • For dukker i størrelse 46 cm
  • Indhold: 1 forklæde, 1 par handsker, 1 skeletmodel stang & stativ, 1 vogn, 1 bunsenbrænder med lys, 1 Erlenmeyer-kolbe, 1 bægerglas, 1 Firenze-kolbe, 1 mikroskop med lys og linse, 3 reagensglas, 1 reagensglasstativ, 1 par beskyttelsesbriller, 2 ampuller, 1 flaske med krystaller, 1 gummipipette, 1 måleske, 1 blyant, 1 markør med låg, 1 notesbog, 1 lærebog, 1 periodisk tabel
  • Materiale : plast, pap
  • Alder: fra 3 år
Forsigtig
Ikke egnet til børn under 3 år! Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Our Generation - Classroom Science Lab
Our Generation - Classroom Science Lab
321 kr