Erstatningsforslag til udsolgte produkter

osann selepude Topo Luxe Paw Patrol Blå
p.t. udsolgt

osann selepude Topo Luxe Paw Patrol BlåPris
169 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A312343

EAN: 3507461359991

osann selepude Topo Luxe Paw Patrol Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Topo, en selepude, der er ideel til børn i alderen 3 til 12 år. Den nemme montering med 3-punktsbæltet i bilen og dens ekstremt kompakte dimensioner gør den til den optimale ledsager.Især på lange bilture nyder barnet godt af de komfortable armlæn og sidder behageligt på det anatomisk formede sæde.Ideelt for forældrene er det aftagelige betræk. Det kan hurtigt og nemt vaskes ved 30 °C.

Tekniske detaljer:
  • Til børn fra 15 til 36 kg
  • Montering i bilen: bagsæde eller passagersæde
  • Monteringsretning: fremadvendt
  • Siddemål (bredde x højde x dybde): 39,5 x 20,5 x 38 cm
  • Sædeflade (bredde x dybde): 39 x 37 cm
  • Vægt: 1,2 kg
  • Betræk: 100 % polyester, kan vaskes op til 30°C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Osann GmbH

Osann – Når det handler om familie

Osann har siden 1980 udviklet samt fremstillet innovative og komfortable produkter til babyer og børn. De tilbyder produkter indenfor følgende kategorier; autostole, barnevogne og børneværelse, som alle lever op til alle sikkerhedskrav og standarder. Deres sortiment som produceres i Tyskland og Frankrig byder på et innovativt samt funktionelt design og udbydes til konkurrencedygtige priser.

Vores Topsellers