App eklusivt: 30% Mode Outlet!
App eklusivt: 30% Mode Outlet!
Kun i dag
APP67T7614
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

osann Seat Raiser Topo Disney Cars
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
224 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294187

EAN: 3507460131871

osann Seat Raiser Topo Disney Cars
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Topo, et booster sæde, der er ideelt til børn i alderen 3 til 12 år. Den enkle installation med 3-punktsselen på bilen og dens ekstremt kompakte dimensioner gør den til den ideelle følgesvend. Specielt på lange bilrejser har barnet fordel af de komfortable armlæn og sidder komfortabelt på det anatomisk formede sæde. Det aftagelige betræk er ideelt til forældre. Det kan vaskes hurtigt og nemt ved 30 ° C.

Tekniske detaljer:
  • For børn fra 15 til 36 kg
  • Montering i bilen: bagsæde eller passagersæde
  • Monteringsretning: fremadvendt
  • Sædemål (bredde x højde x dybde): 39,5 x 20,5 x 38 cm
  • Sædeoverflade (bredde x dybde): 39 x 37 cm
  • Vægt: 1,2 kg
  • Betrækstof: 100% polyester, vaskbar op til 30 ° C

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Osann GmbH

Osann – Når det handler om familie

Osann har siden 1980 udviklet samt fremstillet innovative og komfortable produkter til babyer og børn. De tilbyder produkter indenfor følgende kategorier; autostole, barnevogne og børneværelse, som alle lever op til alle sikkerhedskrav og standarder. Deres sortiment som produceres i Tyskland og Frankrig byder på et innovativt samt funktionelt design og udbydes til konkurrencedygtige priser.

Vores Topsellers