❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
osann Kørepose Navy Mélange
Variant:
 • osann Kørepose Navy Mélange
 • osann Kørepose Black
 • osann Kørepose Grey Mélange

Pris
475 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294237

EAN: 4016428008111

osann Kørepose Navy Mélange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvem ved ikke: Kolde fødder om vinteren. For at dit afkom kan nyde at udforske deres nye verden sammen med dig selv på frostige tigerdage, har vi nu vores nuttede fodtøj. Dette barnevogntilbehør er lavet af imiteret pels af høj kvalitet og giver din lille behagelig varme og fri bevægelighed for tigere på samme tid. Takket være sine bælteslidser (velegnet til 3- og 5-punkts sele) finder fodkæden det optimale greb i alle barnevogne og klapvogne - inklusive en sammenklappelig vindbeskyttelse til fastgørelse til sikkerhedsstangen. Da børnene ofte skal være hurtige, gør en dobbelt lynlås det muligt at åbne den helt på begge sider. Derudover giver et stort opbevaringsrum foran plads til et dummy tæppe, sut osv.

produktoplysninger:
 • Universelt egnet til alle barnevogne og buggies
 • Især fluffy falsk pels
 • Masser af bevægelsesfrihed takket være generøs pasform
 • Velegnet til brug med 5-punktsbælte eller 3-punktsbælte
 • Bælteslidser for optimal støtte på ryglænet
 • Sammenfoldeligt trækafskærmning til montering på beskyttelsesbeslaget
 • Stort opbevaringsrum foran
 • Dobbelt lynlås til fuldstændig åbning på begge sider

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Osann GmbH

Osann – Når det handler om familie

Osann har siden 1980 udviklet samt fremstillet innovative og komfortable produkter til babyer og børn. De tilbyder produkter indenfor følgende kategorier; autostole, barnevogne og børneværelse, som alle lever op til alle sikkerhedskrav og standarder. Deres sortiment som produceres i Tyskland og Frankrig byder på et innovativt samt funktionelt design og udbydes til konkurrencedygtige priser.

Vores Topsellers

osann Kørepose Navy Mélange
osann Kørepose Navy Mélange
475 kr