osann Kindersitz Junior Fango med selemontering
p.t. udsolgt

osann Kindersitz Junior Fango med selemontering

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

249 kr
216 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 33 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A201249

osann Kindersitz Junior Fango med selemontering
Kan bruges fra barnet er 3 år og op til 12 år, er kontrolleret og tilladt efter ECE R44/04. Den monteres ganske enkelt med bilens 3 - punktssele og giver dit barn en sikker køretur. De bekvemme side guides og den anatomisk formede siddeflade giver yderligere komfort, også på lange ture. Selen kan tilpasses barnets størrelse.

Tekniske detaljer:
  • H 22 cm x B 46,5 cm x D 41 cm
  • Montering i bilen: Bagsæde eller passagersæde
  • Monteres fremadrettet
  • Vægt: 1,20 kg
  • Vægtklasse: ll-III, 15-36 kg
  • Fastgørelsessystem: 3-punkts-sele
  • Betræk: 100% polyester, kan vaskes ved 30° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

Osann GmbH

Osann – Når det handler om familie

Osann har siden 1980 udviklet samt fremstillet innovative og komfortable produkter til babyer og børn. De tilbyder produkter indenfor følgende kategorier; autostole, barnevogne og børneværelse, som alle lever op til alle sikkerhedskrav og standarder. Deres sortiment som produceres i Tyskland og Frankrig byder på et innovativt samt funktionelt design og udbydes til konkurrencedygtige priser.
Top mærker