Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
osann håndmuffe Indigo
Vejl. pris¹
297 kr
Pris
285 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A332207

EAN: 4016428009491

osann håndmuffe Indigo
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hænderne op for vores nye håndmuffe! Det fluffy tilbehør til barnevognen sikrer behageligt varme hænder og forsøder de første vinterture med din elskede. Vores håndmuffe er fremstillet af kunstpels i høj kvalitet og har nyttige funktioner som f.eks. en lomme med en magnetisk lukkende beskyttelsesklap. Så bliver din Smartphone holdt varm, og du kan koncentrere dig fuldt ud om Mini. Og hvis du har brug for noget, der haster, kan du hurtigt få adgang til det takket være Touch -funktionen. Håndmuffen kan i øvrigt kombineres med alle vores barnevogne og klapvogne.

Produktdetaljer:
  • Ekstra fluffy faux fur
  • Mobiltelefonlomme med Touch funktion og magnetisk lukkende beskyttelsesklap
  • Trykknapper til hurtig og nem fastgørelse

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Osann GmbH

Osann – Når det handler om familie

Osann har siden 1980 udviklet samt fremstillet innovative og komfortable produkter til babyer og børn. De tilbyder produkter indenfor følgende kategorier; autostole, barnevogne og børneværelse, som alle lever op til alle sikkerhedskrav og standarder. Deres sortiment som produceres i Tyskland og Frankrig byder på et innovativt samt funktionelt design og udbydes til konkurrencedygtige priser.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: osann håndmuffe Indigo
5
14 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

osann håndmuffe Indigo
osann håndmuffe Indigo
Vejl. pris¹ 297 kr
285 kr