osann Handmuff Grey Melange
Variant:
  • osann Handmuff Grey Melange
  • derefter hånd muffe sort

Pris
318 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294242

EAN: 4016428007909

osann Handmuff Grey Melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hænder op til vores nye håndmuffe! Dette fluffede tilbehør til din barnevogn holder dine hænder behageligt varme og søder dine første vinterture med din skat. Vores håndmuffe er lavet af syntetisk pels af høj kvalitet og tilbyder nyttige funktioner såsom en taske med en magnetisk lukende beskyttende klap. Dette holder din Smartphone varm, og du kan koncentrere dig om Mini. Og skulle der komme noget presserende, har du hurtig adgang tak Touch til funktionen. Forresten: Håndmuffen kan kombineres med alle vores barnevogne og klapvogne.

Produktdetaljer:
  • Især fluffy falsk pels
  • Mobil telefon etui med berøringsfunktion og magnetisk lukning af beskyttelsesklappen
  • Trykknapper til hurtig og nem fastgørelse

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Osann GmbH

Osann – Når det handler om familie

Osann har siden 1980 udviklet samt fremstillet innovative og komfortable produkter til babyer og børn. De tilbyder produkter indenfor følgende kategorier; autostole, barnevogne og børneværelse, som alle lever op til alle sikkerhedskrav og standarder. Deres sortiment som produceres i Tyskland og Frankrig byder på et innovativt samt funktionelt design og udbydes til konkurrencedygtige priser.

Vores Topsellers

osann Handmuff Grey Melange
osann Handmuff Grey Melange
318 kr