osann børnesæde One 360 ??Universe Grey
-15%
Vejl. pris¹
1.861 kr
Pris
1.583 kr
Fri fragt
Du sparer
278 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A268049

EAN: 4016428006469

osann børnesæde One 360 ??Universe Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen til 36 kg

Den ene og den eneste!
Vores One360 børnesæde er frem for alt kendetegnet ved dets unikke.

Navnet siger det hele : et enkelt sæde dækker alle aldersgrupper på barnet - fra fødslen og frem! 360-graders rotation gør det især let for forældre at komme ind og ud af sædet på begge sider. Højden på One360's nakkestøtte kan justeres flere gange og vokser således med de små. Praktisk: Bælthøjden justeres automatisk, når nakkestøtten indstilles. Derudover gør det centralt justerbare bæltesystem let betjening. De udtrækkelige Isofix-stik sikrer også, at børnesædet holdes optimalt i køretøjet.

One360 - et sæde, der ledsager dit barn helt fra begyndelsen, som vokser med dit barn og tilbyder ikke kun optimal beskyttelse, men også det højeste niveau af komfort.

360 ° rotation
One360 kan drejes 360 ° på sin Isofix - Station med kun et håndtag. Dette gør det muligt for forældre at komme ind og ud af bilen fra begge sider uden problemer. Det er også hurtigt og nemt at skifte fra fastgørelsesretningen i kørselsretningen til bageste sæde - uden at skulle fjerne barnesædet!

Justering af sædeposition
One360 har en ekstra hvileposition i kørselsretningen. Så hvis dit barn falder i søvn under rejsen, kan barnebilsædet let justeres til en fladere position.

Re board
Takket være ECE-godkendelsen af ??gruppe 0 + / 1 kan små passagerer op til en vægt på 18 kg køre i modsat kørselsretning (r board ). Dette sikrer endnu mere sikkerhed!

Uttaget Isofix-system
Isofix-systemet muliggør hurtig og nem installation i køretøjet. One360 kan tilpasses individuelt til bilsædet med de udvidelige Isofix-stik. Derudover kan barnebilsædet alternativt fastgøres med køretøjets 3-punkts bælte. Isofix-stikkene trækkes simpelthen tilbage til dette formål.

Justerbar nakkestøtte
Hovedstøttens højde kan justeres 10 gange. Dette betyder, at sædet kan tilpasses perfekt til barnets højde og vokser med barnet fra fødslen.

Ekstra nakkestøtte
Den ekstra hovedpude tilbyder barnets hoved mere støtte og komfort, især i de første måneder af livet. Så snart barnet er ældre, kan puden let fjernes.

Voksende bæltesystem
Så snart højden på nakkestøtten er justeret, justeres bæltesystemet automatisk . Dette sikrer, at skulderstropperne altid er i den optimale position og sparer forældre fra at skulle justere dem manuelt.

Fjernbar komfortindsats
One360 er udstyret med en blød polstret komfort indsætte. Dette giver ekstra støtte i børnesædet, især for mindre børn, og understøtter samtidig den optimale siddeposition. Komfortindsatsen kan nemt fjernes senere.

Optimal beskyttelse mod sideslag
For optimal beskyttelse mod sidekollision trækkes One360's stabile flanker langt frem. Samtidig har barnet et klart udsyn ud af vinduet.

produktdetaljer:
 • Ekstra aftagelig hovedpude
 • Fjernbar komfort indsæt
 • Bælte- og låsepuder
 • 5-punkts selesystem
 • Central justerbart bæltesystem
 • Roterer 360 ° for at få adgang fra begge sider
 • 10-fold højdejusterbar nakkestøtte
 • Bæltesystem justeres automatisk, når nakkestøttehøjden justeres
 • Inklusive aftagelig babyindlæg under komfortindsatsen
 • Justerbar i kørselsretning i 2 siddende og hvile positioner
 • Isofix-stik kan indtages
Tekniske detaljer:
 • For børn fra 0 til 36 kg fra fødslen til ca. 12 år
 • Vægt: 10 kg
 • Udvendige mål (bredde x højde x længde): 49 x 58 x 43 cm
 • Siddedimensioner (bredde x højde x længde): 30 x 47 til 70 x 33 cm
 • Fastgørelse: Med køretøjets 3-punkts bælte eller med Isofix
 • Monteringsretning: Mod kørselsretning (op til 18 kg) og i kørselsretning

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Osann GmbH

Osann – Når det handler om familie

Osann har siden 1980 udviklet samt fremstillet innovative og komfortable produkter til babyer og børn. De tilbyder produkter indenfor følgende kategorier; autostole, barnevogne og børneværelse, som alle lever op til alle sikkerhedskrav og standarder. Deres sortiment som produceres i Tyskland og Frankrig byder på et innovativt samt funktionelt design og udbydes til konkurrencedygtige priser.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: osann børnesæde One 360 ??Universe Grey
5
170 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 140
 
4 stjerner
| 24
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 4
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

osann børnesæde One 360 ??Universe Grey
osann børnesæde One 360 ??Universe Grey
Vejl. pris¹ 1.861 kr
1.583 kr